• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Европа даде нов повод за подигравки

Европа даде нов повод за подигравки

/КРОСС/ Европа даде нов повод на руските политици да се посъстезават в остроумие. Този път мишена за насмешка стана резолюцията на Европарламента и искането за провеждане на международно разследване на убийството в Москва на либералния опозиционер Борис Немцов.

Официалният представител на Следствения комитет (СК) на Русия Владимир Маркин нарече фантазьори евродепутатите, приели резолюцията.

„Чувствам, че следващото предложение на Европарламента ще бъде международното управление на Въоръжените Сили на РФ. Фантазьори“, написа Маркин в микроблога си Twitter.

Първият заместник-председател на комитета по международни дела Леонид Калашников в интервю за ТАСС предложи евродепутатите да бъдат изпратени да разследват убийството на Кенеди.

„Те трябва да оправдаят времето, прекарано в Брюксел, високите заплати и командировките. Ето им тях ту Pussy Riot, ту Ходорковски“, каза Калашников.

Председателят на комитета на Държавната дума за безопасност и противодействие на корупцията Ирина Ярова отбеляза, че „на фона на безразличието и фактическото поощрение на масовите убийства на мирни хора в Донбас това изявление на Европарламента изглежда като политически фарс, който, за съжаление, потвърждава, че убийството на Немцов е било цинично режисирано срещу Русия“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тия тъпунгери в Брюксел наистина стават вече просто жалки. Такава шибана сган в такива мащаби не е имало.

14.03.2015 22:37:42

Анонимен

евродепутатите са "кукли на конци". Скоро ще разсипят ЕС. Те не се грижат за интересите на народите от страните-членки, а за лична изгода с проамерикански слугинаж. Нема ефективни мерки срещу безработицата, за финансова стабилност и изравняване на стандарта на гражданите на ЕС, но има всякакви помощи за явни убийци в Украйна без тя да е член на съюза. Вземат от нас и дават на тях заради личните си интереси и политическа фригидност и безполовост. А войната я разпалиха и те, лично!

14.03.2015 14:44:18

Анонимен

Преди да го гръмнат, колко са го познавали в Европарламента?

13.03.2015 13:14:56

Анонимен

Браво на еврохрантутниците. Още малко такива малоумия и народа на европа ще ги измете от уютната им брюкселска кочина. Малоумниците си въобразяват,че "управляват" народите на Европа. За една година масово убийство на хората в Украйна - Одеса и Донбас, не намериха време да направят резолюция и да осъдят украинските фашисти. Сега за 2-3 дена приеха резолюция за убийството на един доказан крадец, предател- храненик на Америка, работещ за съсипване на страната си.

13.03.2015 12:55:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.