• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Във Владивосток започна работа Източния икономически форум

Във Владивосток започна работа Източния икономически форум

/КРОСС/ Под девиза „Откривайки Далечния изток: възможности за инвеститорите", във Владивосток започна работа Източния икономически форум.

За участие във форума пристигнаха около 2,5 хил. гости от 28 страни - Китай, Япония, Южна Корея, Индия, Виетнам, Австралия, САЩ, Сингапур и други. Те ще обсъдят предложенията за инвеститорите, механизмите и инструментите за подкрепа на предприемачите, както реализуемите, така и тепърва подготвяните за реализация инфраструктурни, суровинни и енергийни проекти, уточнява "Российская газета".

Във форума ще вземат участие водещи мениджъри от 57 чуждестранни компании, както и ръководителите на над 200 руски компании. В рамките на събитието са планирани 57 мероприятия, 52 сесии и няколко междудържавни бизнес диалога: Русия-Южна Корея, Русия-Япония, Русия-Китай, Русия-Германия и Русия-АСЕАН.
Централно събитие на мащабното мероприятие ще бъде панелната сесия с участието на президента на Русия Владимир Путин, министър-председателя на Япония Шинзо Абе и президента на Република Корея Пан Кън Хе. Освен това в кулоарите на форума ще се състоят преговори на държавния глава на Русия с японския премиер Абе.

"Миналогодишният ИИФ показа значителен интерес от страна както на официални лица на правителствата от Азиатско-Тихоокеанския регион (АТР), така и от представители на най-големите корпорации в областта на енергетиката, транспорта, добивната и горската промишленост, инвестициите, туризма и много други области за развитие на бизнеса", коментира за Инженер.bg Ивелин Кичуков.

Източният икономически форум, според оценката на водещи международни експерти, се утвърди като една от най-мащабните и представителни бизнес дискусионни "арена" в АТР със сериозен потенциал в региона за сключване на инвестиционни договори и възможности за получаване на ексклузивен достъп за участие в сериодни проекти за развитие на икономическите клъстери в Далечния Изток. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.