• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Баща преби първолак в училище в "Столипиново"

Баща преби първолак в училище в "Столипиново"

/КРОСС/ Баща наби съученик на дъщеря си, с когото тя имала конфликт. Двете деца са първокласници в училище „Димчо Дебелянов" в Пловдив. Агресивният мъж изкара четири денонощия в ареста и днес беше пуснат срещу гаранция от 300 лв. Срещу него е образувано бързо производство, съобщава БНТ.

Инцидентът се разиграл в края на миналата седмица в училище „Димчо Дебелянов", в сърцето на пловдивския квартал "Столипиново". В училище "Димчо Дебелянов" се влиза само през един вход. Агресивният родител е влязъл през него и е успял да заблуди охранителя.

„Минал през охраната, съобщавайки, че държи лично да занесе на учителката на своята дъщеря някакви документи, а реално идеята му е била да се саморазправи с другото детенце, което имало някаква закачка с дъщеричката, биели се децата, говорим за първокласници", коментира Атанас Илиев, говорител на Районна прокуратура-Пловдив.

В коридора на училището 46-годишният мъж ударил няколко шамара на момченцето, а след като детето паднало на земята, започнал да го рита. Персонал и възпитатели трудно успели да удържат побойника. Срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство, извършено с особена дързост и цинизъм, за което се предвижда лишаване от свобода до 5 години. Мъжът няма криминално досие.

Днес училището беше пусто, защото пловдивските ученици са в грипна ваканция. Директорката на учебното заведение отказа коментар, охранителят също не искаше да говори пред камера. Пострадалото дете вече е добре, съобщиха разследващите.

„Няма някакви сериозни травматични увреждания, но е преживяло доста сериозен уплах", допълни Атанас Илиев.

Очаква се в началото на следващата седмица делото срещу побойника да влезе в съда.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.