• 13 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Путин подписа указ за удължаване на контрасанкциите

Путин подписа указ за удължаване на контрасанкциите

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин подписа указ за удължаването на контрасанкциите от 6 август 2016 г. до 31 декември 2017 година. Документът е публикуван на официалния портал за правна информация, предаде ТАСС.

„С цел защита на националните интереси на Русия и в съответствие със законите за специалните икономически мерки и за сигурността, постановявам да се удължи от 6 август 2016 г. до 31 декември 2017 година действието на отделни специални икономически мерки, предвидени в указа от 6 август 2014 г.“, се казва в документа.

На правителството е възложено да гарантира за осъществяването на мерките, необходими за реализацията на указа, и при необходимост да внесе предложения за промяна на срока на действие на ответните мерки. Указът влиза в сила от датата на подписването му.

По-рано руският премиер Дмитрий Медведев, коментирайки удължаването на продоволственото ембарго, подчерта, че към това решение на правителството министерският съвет е подтикнат от многократните молби на родните производители, предаде РИА Новости.

Той призова бизнеса да не изпуска времето, да се възползва по-активно от възможностите и да развива потенциала си за износ.

Според бившия руски министър на финансите Алексей Кудрин удължаването на ембаргото няма да повлияе върху сътрудничеството на Русия с международните пазари, тъй като ограниченията са в сила не за първа година.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Затова всички международни курорти са пълни с руснаци и всички искат да има руски туристи.Незнам кога ще ги стигнем ние руснаците.Те имат средна класа ,която пътува по света навсякъде ,а не като българите масово да ходят до Гърция или Турция.По-голяма мизерия от българската няма и в третия свят.

30.06.2016 14:01:17

Анонимен

Гладът и мизерията в Русия се задълбочават. Не че не му се яде хубава храна, лошото е, че трябва да се плаща, а паре - нема! Навремето от СИВ си амкаха добре, ама сега - нема и по-лошо ще става! Накрая ще ядат пушките...!

30.06.2016 09:51:06

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.