• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Новият ни посланик в САЩ Тихомир Стойчев със задача да махне визите

Новият ни посланик в САЩ Тихомир Стойчев със задача да махне визите

/КРОСС/ Да бъде премахнат визовият режим за българи при пътувания в САЩ ще е основна задача на новия ни посланик във Вашингтон Тихомир Стойчев, става ясно от мотивите, с които правителството предлага на президента Росен Плевнелиев да издаде указ, с който да назначи своя външнополитически съветник за нов представител на България в САЩ.

Правителството е взело решението за смяна на посланика ни в САЩ Елена Поптодорова с външнополитическия съветник на държавния глава на закрито заседание миналата сряда. То вече е публикувано в правителствената система за правна информация. Смяната на посланиците трябва да стане до средата на годината, става ясно от решението на МС. Тепърва Плевнелиев трябва да издаде указ за нея.

Емил Ялнъзов е новият посланик на България в Полша, става ясно от публикуван в Държавен вестник" указ на Плевнелиев. Той сменя на поста Василий Такев, който от миналата година не е във Варшава - бе върнат в София, за да стане постоянен секретар на МВнР.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Трай, коньо, за зелена трева. Плевнел си урежда хората преди края на мандата...

11.03.2016 08:08:26

Анонимен

Страхотна снимка! Обичаме ви Рошко и Буда! Без вас закъде сме?

11.03.2016 00:52:09

Анонимен

Вечните визи...Голяма задача има този човек, голям товар на крехките политически рамене, стискаме палци, дано презокеанските ни партньори оценят възможността за обмен на кадри включително и от цигански произход...Да живее ЕУ, демокрацията, европейскита ценностна система а православието и онзи тиран Русия да го таковат-маковат :)

11.03.2016 00:50:22

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.