• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Лавров: Русия няма да се откаже от Големия договор за дружба с Украйна

Лавров: Русия няма да се откаже от Големия договор за дружба с Украйна

/КРОСС/ Русия няма намерение да разтрогва Договора за дружба, сътрудничество и партньорство (т. нар. Голям договор) с Украйна. Това съобщи "Известия" , като цитира руският външен министър Сергей Лавров.

Към външнополитическото ведомство в Москва са се обърнали депутати от Държавната дума с предложение да бъде разгледан въпросът за денонсиране на Големия договор. В отговор на тази молба Лавров казал, че при сегашните условия тази мярка би била "преждевременна". Той отбелязал, че основната задача на Москва е да запази и развива приятелските връзки между държавите. В същото време дипломат номер едно в Кремъл изразил тревога от антируските действия на властите в Украйна, пише изданието.

Русия и Украйна подписват Договора за дружба, сътрудничество и партньорство през май 1997 година. Действието му се удължава автоматично на всеки десет години, ако никоя от страните не изрази желание да го отмени.

Източник: Руски дневник

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

i ti si otroven

22.10.2016 20:23:54

Иванов Bulgaria

Очень важно. В УКрайна со столица КИЕв живут более от сорок милионов Советских .Советские люди создали с помощи ДУХ светой в декабре 1941 года. Киевска русь основателка Русия. Наглие диверсaнти отровили с конфети ,пиво,лекарства,ваксинации наши братя в Украina..ПОдставили на власт обемно обсебленни с наркотики и импланти в том числе обсебили все депутати и министри.

22.10.2016 09:51:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.