• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Пушков: САЩ и Украйна стигнаха върха на „скалата на неморалността“

Пушков: САЩ и Украйна стигнаха върха на „скалата на неморалността“

/КРОСС/ САЩ, Канада и Украйна се оказаха на върха на „скалата на неморалността“, счита председателят на комитета на Държавната дума на РФ по международните въпроси Алексей Пушков, цитиран от РИА Новости.

„В ООН те отново са единствените срещу резолюцията, осъждаща неонацизма и расизма“, отбеляза руският депутат в Twitter.

По-рано третият комитет на 70-тата сесия на Общото събрание на ООН по инициатива на Русия прие резолюция, посветена на борбата с героизацията на нацизма и неонацизма. Документът е подкрепен от 126 държави, 53 са били въздържалите се. Против са гласували Канада, Палау, САЩ и Украйна.

Резолюцията в частност осъжда подкрепата на „агресивните националистически идеологии, основани на расови и национални предразсъдъци“. В нея се изразява загриженост по повод „непреставащите опити за оскверняване или разрушаване на паметници, издигнати в памет на тези, които са се борили срещу нацизма през годините на Втората световна война“, се казва в сайта на ООН.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Вярно е първи се осъзнава Сталин и после Хитлер. Но за Хитлер е било твърде късно. Но имало една испанска кралиця през 15век ,,тя първа осъзнава че това са плевелите на света и им разкатава фамилите.

20.11.2015 15:06:28

Анонимен

САЩ не само исторически създадоха нацизма и комунизма, но и продължават и да ги подкрепят, и да ги практикуват у дома си, вкл. и изнасяйки ги под формата на цветни и сезонни революции. Навсякъде, където има евреи, има проблеми...

20.11.2015 12:28:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.