• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Разбита улица в Шумен беше прекръстена на ГЕРБ и местния кмет

Разбита улица в Шумен беше прекръстена на ГЕРБ и местния кмет

/КРОСС/ По необичаен начин граждани на Шумен решиха да изразят недоволството си от управлението на града на кмета Любомир Христов.

Как? Като прекръстиха улица „Индустриална" в кв. „Тракия", която е в плачевно състояние и изпълнена с дупки. В късния следобед в петък на улицата се появиха две табели - „булевард Любо Христов" - „булевард ГЕРБ", съобщава „Дарик".

Табелите с името на кмета и партията, на която той е и местен лидер, не се поставят за първи път на тази улица, но, както стана и в петък, общинските власти реагират буквално за няколко часа и ги премахват.

Павлин Павлов, който ежедневно преминава с автомобила си по улицата, разказа, че дупките по асфалта вече са толкова много и големи, че опитите да се избегнат са сериозно предизвикателство.

„Освен автомобила си, аз троша и здравето си, не е разумно и не е правилно толкова години вече тази улица да е в това състояние. Искам да кажа, че аз гласувах за ГЕРБ, за г-н Любомир Христов, имам фирма, половината от моите служители също са гласували за ГЕРБ на 100% и за г-н Христов и като граждани на този град ние имаме право да искаме от него много неща, като това улицата да се ремонтира", каза гражданинът пред "Дарик".

От общинската администрация заявиха, че са запознати със случая и добре знаят какво е състоянието на улицата, която не е ремонтирана повече от 20 години. Кметът Любомир Христов поясни, че улица „Индустриална" е включена в списъка за ремонтни дейности през тази година. Процедурата по избор на изпълнител се обжалва и това бави началото на рехабилитацията.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Естествено , че се обжалва. Всичко е наместено . Това и малките деца го виждат и разбират.

25.07.2017 21:22:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.