• 30 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2877
  •  CHF / BGN 2.0006
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Дрогирани опитаха да прегазят полицай в Сливен, друг беше нападнат със сабя

Дрогирани опитаха да прегазят полицай в Сливен, друг беше нападнат със сабя

/КРОСС/ За два случая на агресия срещу полицаи в събота следобед в Сливен съобщи bTV. При единия нападател направил опит да прегази униформен, а при другия полицай е бил нападнат с нож и "самоделна сабя".

При първия случай полицейски патрул се опитал да спре автомобил. Шофьорът не се подчинил на сигнал "Стоп". Започнало преследване из целия град, при което се създали множество предпоставки за катастрофи, разказаха униформените. На едно от кръстовищата мъжът спрял на червен светофар. Отново обаче се опитал да избяга, блъскайки полицейската кола и опитвайки се да прегази един от униформените. Полицаят се оказал на земята и е с охлузни рани. Шофьорът вече е задържан, а направената проба за наркотици се оказала положителна.

При втория случай полицаи отишли да помогнат на свои колеги в сливенския квартал "Надежда", където имало масов бой. Там мъж извадил нож и сабя срещу униформените. Един от полицаите му наредил да хвърли хладното оръжие, но той замахнал със сабята към него. Мъжът дори заплашил полицая, че ще отиде в дома му и ще го запали. След това обаче се подчинил и бил задържан. Направената проба за наркотици също се оказала положителна.

И за двата случая са образувани досъдебни производства. Мъжете са задържани за 72 часа. Предстои прокуратурата да поиска постоянен арест.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Огради около гетата. Сега това вече е прието и не се осъжда.

22.01.2019 10:37:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.