• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Британка излъга, че има рак, за да събере пари за сватбата си

Британка излъга, че има рак, за да събере пари за сватбата си

/КРОСС/ Млада британка се престори на болна от рак, за да събере пари за собствената си сватба, съобщава The Independent.
През 2012 година Даниел Уотсън признава пред местни медии, че има рак в четвърти стадий и шансовете й да оцелее са едва 15-20%. Заради заболяването се налагало да промени и датата на сватбата си, защото искала важното събитие да бъде преди началото на курса по химиотерапия.
Трогателната историята на младата булка успяла да привлече вниманието на съгражданите й от Колчестър. С общи усилия те успели да съберат над 10 000 паунда, с които тя трябвало да плати за нов метод на лечение на болестта - с витамин C.
По време на набиране на средствата британката не предоставила никакви доказателства за заболяването си и настояла всички дарения да постъпват директно в личната й банкова сметка.
Така жадуваната от нея сватба се състояла през април 2012 г., а през юни същата година на страницата си във Facebook Уотсън съобщила, че чака бебе. Това предизвикало подозрение сред съгражданите й, които веднага се обадили в полицията.
Служителите на реда посочват, че Уотсън е действала много предпазливо и дори семейството й било убедено, че тя е болна.
Адвокатът на британката заяви, че клиентката й се страхува да не влезе в затвора, защото не иска да остави шестмесечното си бебе. Освен това тя била бременна с второто си дете.
В момента младата майка е на свобода под гаранция. Окончателното решение на съда по делото й е насрочено за 9 януари.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.