• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Невиждано досега предизвикателство очаква участниците в новата поредица „Голи и уплашени XL"

Невиждано досега предизвикателство очаква участниците в новата поредица „Голи и уплашени XL"

/КРОСС/В най-новата поредица на Discovery Channel „Голи и уплашени XL" група от най-добрите експерти по оцеляване се нагърбват с предизвикателство, което никога не е било поемано досега: 12 човека ще оцеляват 40 дни и нощи без храна, вода и дрехи. На 30-и ноември от 22:00 ч. зрителите ще съпреживеят най-голямото изпитание за човешката издръжливост предавано по телевизионния екран. „Голи и уплашени XL" е 40-дневно предизвикателство за шест жени и шест мъже - всички със собствени познания в областта на оцеляването. Сами в отдалечена и труднодостъпна част на екваториалната джунгла на Колумбия, те ще се борят за силно ограничените ресурси. 

Алана Барфййлд е една от оцеляващите, които ще се включват в „Голи и уплашени XL". Тя открива страстта си по оцеляването след ураган, който връхлита града, в който живее през 2008г. Алана била изолирана в сърцето на един от метрополисите в САЩ в продължение на седмици, без ток, газ и вода. Тогава тя използва уменията си, придобити докато израствала без удобствата на съвременния свят. Нейните умения й позволили да приеме бедствието като ваканция, докато останалите хора около нея страдали от липсата на подготовка.
В „Голи и уплашени XL" се включва и Крис Фишър, който идва от семейство на търговски рибари. Той се занимава с лов на риба до 13-годишна възраст и споделя, че занаятът изисква изключителна сила на духа и постоянство - качества, които му помогнали да оцелее на някои от най-негостоприемните части на света.
Поредицата „Голи и уплашени XL" на Discovery Channel ще покаже как участниците ще реагират едни на други, дали ще се превърнат в една група, или ще се разцепят на по-малки фракции. Напрегнатите епизоди ще разкрият и кой от тях, ако някой изобщо, ще оцелее 40 дни в джунглата.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.