• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Йордан Цонев: На България й трябва нов тип управление, а не аритметични мнозинства

Йордан Цонев: На България й трябва нов тип управление, а не аритметични мнозинства

/КРОСС/ Страната ни има нужда от ново управление, а не от принципа "стани да седна". В това направление имаме много различия между ДПС и БСП, заяви Йордан Цонев, депутат от ДПС по Нова телевизия.

"Има грешно тълкуване на посланието на почетния председател Ахмед Доган. Когато нямаш подготвен радикално нов вариант на управление, не го прави. Няколко кабинета - един експертен и 3 коалиционни, не направиха нищо в посока на реформи. Ние смятаме, че България се нуждае от нов тип управление, а не от аритметични мнозинства, които после се напасват", коментира той.

"Ще бъдем опозиция, не е необходимо тя да е единна, единни трябва да са управляващите. Моделът е програма за ускорено развитие, да се дефинират проблемите и как ще бъдат решени те. Иначе като се съберат две партии с несъвместими програми, започват да замитат проблемите. Ние с БСП имаме същите различия, щом не можахме да реформираме системите, когато управлявахме заедно", допълни Цонев.

"Най-важно е да се направи програма и около нея да се прави мнозинство. Политиката ни за европредседателството е, че на Балканите не може да има стабилност без добрите отношения между ЕС и Турция. С националистите в управлението стабилност на Балканите не може да има", каза още депутатът.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Патриотарите се ИзПоНаСраха

Маневри на 3-тия етаж! Явно Решетников е решил БКП+ДС-патриотарите да замени в БОКо-3 коалицията с ДС-ДПС-арите в коалиция БОКо-4!

18.01.2018 13:18:03

Анонимен

ПРАВО КУМЕ В ОЧИТЕ.ДОБРЕ ДА ГО ЗНАЕ КУРНЕЛА С НЕЙНИЯ ПРЕЗИДЕНТ,ВОЕННИ ,ЧЕРВЕНИ ИСТОРИЦИ И КЪРЖОЦИ ОТ РУСИЯ.

18.01.2018 12:31:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.