• 16 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8387
  •  GBP / BGN 2.2891
  •  CHF / BGN 2.0138
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

LG представя предимствата на LG Home на Innofest Europe 2019

LG представя предимствата на LG Home на Innofest Europe 2019

/КРОСС/ LG Electronics (LG) представи своята концепция LG Home на Innofest Europe в Мадрид, Испания. В Европейската фаза от представянето си и за първи път в региона, LG презентира богатото си портфолио от уреди, пестящи жилищно пространство в полза на най-важните си търговци на дребно, бизнес партньори и медии.

Тази година LG демонстрира истинската стойност на своите премиум услуги, показвайки тяхната интелигентност и взаимосвързаност в реални ситуации, където те могат да бъдат използвани. Компанията разполага с просторен дом в квартал Ла Моралея, където посетителите ще имат възможността да видят в действие редица от най-съвременните домакински уреди. Чрез преместването на линията продукти от изложбеното пространство в естествената  ѝ среда, LG предоставя на посетителите едно красиво изживяване, като едновременно подчертава всички функции и екстри, които карат компанията да се издига като иноватор в модерния начин на живот.

В центъра на първокласното обслужване на компанията, са водещите уреди от колекциите LG SIGNATURE и LG Objet, както и LG ThinQ. Те са в основата на интегрираните решения за жилищно пространство. Разделени на три етажа, LG Home ще бъде обзаведен с последните модели от водещите гами уреди, като ще има и редица сценарии от реалния живот, показвайки как могат да бъдат използвани те.

Влизайки в дома и движейки се през всекидневната, пералното помещение и кухнята, посетителите ще видят как фокусът на LG върху финия и елегантен дизайн, позволява на продуктите да са в абсолютна хармония с интериора и архитектурата на всяко място. Усъвършенствани и проектирани с висококачествени материали, уредите на LG предлагат незабавен ъпгрейд в стила, в който ще се влюбят потребителите с усет към дизайна. Вторият етаж на дома допълнително подчертава вниманието на LG към естетиката с уреди от колекцията LG SIGNATURE и LG Objet, които с лекота свързват функционалността с лукса, следвайки идеята си да осигурят по-висок стандарт на живот. Изложбената зала на сутерена е фокусирана върху усъвършенстваната технология с изкуствен интелект на LG с функционалността на LG ТhinQ, която улеснява безпроблемното, напълно интегрирано и персонализирано потребителско изживяване.

Другите устройства от следващо поколение също бяха показани на потребителите. Сред тях са смартфоните LG V50ThinQ 5G и LG G8ThinQ, които наскоро бяха представени на Световния Мобилен Конгрес в Барселона, уникалната домашна пивоварна LG HomeBrew, както и иновативните LG 8K OLED телевизори.

Innofest Европа 2019 посети и стадион Уанда Метрополирано, за да се наслади на мач от Ла Ла лига, който ще се проведе там. Стадионът е познат като домът на световно известният футболен клуб Атлетико Мадрид и покрива над 88 000 кв.м. Това ще бъде значимо преживяване за гостите, тъй като стадионът подчертава превъзходството на LG в иновативните решения за цифрово осветление с 360 LED лентата, която е първата такава в Испания и уникална в Европа. С повече от 1,000 продукта на LG, вариращи от телевизори с OLED и LED означения, инсталирани по територията на целия стадион, посетителите ще могат да уловят всички вълнуващи моменти по време на мача.

"LG винаги е бил воден от желанието да направи живота на хората по-добър и това ясно може да се види от решенията в полза на потребителите, които представихме тук в Мадрид" отбеляза Мартин Росати, изпълнителен директор на MediaMarkt Retail Group в Полша.

"Европа е силно конкурентен пазар за домашни уреди, но ние вярваме, че иновацията и стила в продуктите ни ще удовлетворят нуждите на дори най-претенциозните потребители.", отбеляза Брайън На, изпълнителен директор на LG за Европа. "LG Home демонстрира нашето лидерство в осигуряването на бъдещите домове с персонализирани и безпроблемни решения, както и нашата решимост към иновацията за по-добър живот."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.