• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

LG ще покаже новата си миялна машина с много нови функции по време на CES 2016

LG ще покаже новата си миялна машина с много нови функции по време на CES 2016
TrueSteam™ и MultiMotion гарантират мощност и ефективно почистване, както и по-малко петна от вода

/КРОСС/ На 29 декември 2015 г. в Сеул по време на международното изложение за потребителска електроника CES 2016, LG Electronics (LG) ще покаже най-иновативната си миялна машина (модел LDT8786ST) с функциите TrueSteam и MultiMotion, благодарение на които съдовете се измиват по-добре от всякога, а досадните петна от вода остават в миналото.

Патентованата технология TrueSteam на LG облива съдовете с високо температурен облак от пара, за да гарантира превъзходни резултати от миенето и по-малко петна от вода. TrueSteam е създаден по начин, по който буквално разтапя дори и твърдите остатъци от храна, като загоряло сирене, яйчен жълтък и мазнина от бекон. Червилото и упоритите пръстови отпечатъци върху чашите също не представляват никаква трудност за деликатната сила на парата.

Друга интересна нова функция в LDT8786ST е MultiMotion, която използва иновативна миялна приставка за по-мощни и по-бързи миялни цикли. Тази приставка-робот съчетава кръгообразно почистващо действие с мощно двупосочно въртене, за да разпръсква вода във всички посоки, като така гарантира блестящи и чисти съдове, независимо от формата и мястото им в съдомиялната. MultiMotion спестява и време, като завършва пълния миялен цикъл само за 59 минути.

Задвижвана от мощния инверторен Direct Drive мотор, миялната LDT8786ST предлага на потребителите почистващата мощ, от която те се нуждаят, като предлага и 10-годишна гаранция. Този мотор предлага уникалната опция Dual Zone, която настройва интензивността на впръскване на вода във всяко чекмедже и по този начин третира чупливите чаши на горното ниво с нежна струя, а силно замърсените тенджери и тигани на долното ниво получават по-мощна струя в рамките на един и същ миялен цикъл.

Най-новата миялна машина на LG е оборудвана и с LG's EasyRackTM Plus, който може да бъде конфигуриран по много различни начини и така предлага на потребителите изключителна гъвкавост. EasyRack Plus максимизира използваемото място и успява да побере големи или странно оформени купи, тигани и други съдове. Всичките три нива са създадени специално за различни типове съдове: най-ниското ниво е за чинии, купи, тенджери и тигани; по-горното ниво е за порцеланови и стъклени чаши, а третото ниво е за прибори и кухненски пособия. Само с едно докосване височината на горното ниво може лесно да бъде настроена, така че да се освободи място за по-големи пособия като шпатули, бъркалки и щипки за салата.

Умните функции дават възможност на клиентите да изтеглят персонализирани миялни цикли от уебсайта на LG и да получават уведомления, когато LDT8786ST има нужда от почистване. Миялната също се предлага и с функцията Smart DiagnosisTM, която дава възможност на специалистите по клиентска поддръжка да решават механични проблеми отдалечено, като така намаляват скъпите и времеемки домашни посещения.

 

 

LDT8786ST е със стилно покритие от неръждаема стомана, което придава на всяка кухня луксозно и модерно излъчване. Микро LED дисплеят напълно изчезва от полезрението, когато миялната е изключена и така допълва минималистичния дизайн на този уред.

"Вложихме невероятни усилия в създаването на миялна машина, която ще даде на клиентите ни комфорта, който те очакват от домакинските уреди на LG," каза Сеонг-джин Джо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. "Потребителите могат спокойно да поверят най-фините си съдове и прибори на LDT8786ST. Ние приемаме отговорността си към домакинствата много сериозно и затова LG е водещата марка за домакински уреди в света."

Новата съдомиялна LDT8786ST ще бъде измежду другите изложени уреди на щанда на LG в Las Vegas Convention Center, централна зала #8204 между 6-9 яниуари 2016 г. в рамките на CES 2016.

За LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company
Компанията LG Electronics Home Appliance & Air Solution е глобален лидер в индустрията за домакински уреди, системи за климатизация и за качество на въздуха. Компанията създава цялостни решения за дома, използвайки основните си технологични разработки, които са водещи в индустрията. LG има ангажимент да прави живота на потребителите по-добър като предлага добре замислени продукти включително хладилници, перални и миялни машини, готварски уреди, прахосмукачки, вградени уреди, климатици, пречистватели и изсушители на въздуха. Взети заедно, тези продукти предоставят по-голямо удобство, отлична производителност, големи икономии и ползи за здравето. За повече информация посетете www.LG.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.