• 07 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Европейски Търговски Център ЕООД получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

Европейски Търговски Център ЕООД получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

/КРОСС/ Енергия, изцяло произведена по екологично чист начин използват клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги с отношение към опазване на околната среда.

Сред тях е Европейски Търговски Център ЕООД (ЕТС), един от най-големите офис комплекси в България, част от многофункционален сграден комплекс, включващ офис сгради от най-висок клас и търговски център The Mall на бул. Цариградско шосе в град София.

Зелената идея е залегнала още при изграждането на офис сградите в ЕТС, когато са поставени енергийно ефективни фасади и са използвани високотехнологични решения, понижаващи енергийните разходи. Грижата за запазването на природните ресурси е сред приоритетите също и на компанията-търговец на електроенергия, която успешно партнира на българския бизнес, с богато портфолио от способи за осъществяване на проекти в сферата на енергийната ефективност.

Удостоверението за зелена енергия бе връчено в началото на октомври на гн Максим Попов, управител на Европейски Търговски Център ЕООД, от Боян Кършаков, управител на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. Компанията издава удостоверения в уверение на това, че 100% от продадената електроенергия за всички офис сгради на ЕТС е произведена изцяло от възобновяеми източници.

Всяко удостоверение за зелена енергия има уникален номер, определен срок на валидност и се води в публичен регистър на интернет страницата на ЕНЕРГОПРО Енергийни Услуги. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие, които се прехвърлят на името на клиента в регистъра на Агенцията.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.