• 06 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Румен Русев: Ще работя с добри специалисти и добри администратори

Румен Русев: Ще работя с добри специалисти и добри администратори

/КРОСС/ Ако спечеля доверието на гражданите в район „Младост", ще продължа да управлявам по същия начин, по който управлявах и досега като и.д. районен кмет. Това за мен се превърна в мисия и аз искам да продължа работата си, защото успях да направя така, че за една година и няколко месеца, в които управлявах, напрежение вече в района нямаше, администрацията работеше чудесно, успешно и напрежението в гражданите престана. Това каза в сутрешния блок на БНТ арх. Румен Русев, кандидат за кмет на столичния район „Младост", издигнат от „Атака".

Трябва да кажа, че в момента, в който поех управлението, имаше много сериозни напрежения в общината - администрацията беше стресирана, тя не работеше добре, имаше много протести от страна на гражданите срещу застрояването и имаше много недоволни инвеститори от това, че не се придвижваха техните документи и техните преписки. Имаше също така напрежение и между самите служители в администрацията, допълни той. Аз всичко това успях да го рестартирам, успях да въведа ред, успях да въведа правила и успях да въведа дисциплина, каза арх. Русев.

Естествено смених няколко души, тъй като съм гледал да намеря по-добри специалисти и по-добри администратори, каза още той. Проблемът с презастрояването не е проблем само на „Младост", а оказа се, че е и на много други райони в столицата и това го виждаме всички. В нашия район успяхме някои от проблемните имоти за застрояване, да ги преместим на други места и там вече няма протести срещу строеж на тях.

Така че смятам, че това е един от пътищата за решаване на проблема, но основния път си остава промяна устройствените планове на района, каза арх. Русев. Аз познавам много добре район „Младост", тъй като работя почти три години вече в този район, запознат съм с всичките му проблеми и за мен вече се превърна в мисия аз да ги реша, заяви още кандидатът за кмет, издигнат от „Атака".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.