• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Млада майка се нуждае от помощ за спешна мозъчна операция

Млада майка се нуждае от помощ за спешна мозъчна операция
Нека помогнем на Юлия Дыкова, прекрасна учителка, грижовна и креативна майка на три момчета.

/КРОСС/ Нека помогнем на Юлия и нейното семейство! Всички знаем, че капка по капка и океан може да стане! Нека бъдем отзивчиви в тежките моменти на другите семейства, независимо дали ги познаваме или не!

Николай Дыков, съобщи че съпругата му Юлия е в болницата с частична парализа. Изледванията показват два тумора, единият е голям и трябва да се оперира, другият - по-малък и ще го лекуват с химиотерапия. Жената трябваше да бъде оперирана на 12 октомври, но отложиха операция за понеделник заради липса на пари от страната на семейството. Сега разбирам, че пак ще я отлагат, защото няма събрана сума, засега казаха, че примерно операцията ще излезе около 6000 лева, а има събрани много малка част от тях. 

Застрахователната компания отказва на Николай да покрие разноските по лечението на Юлия с обяснението, че ако съпругата му бъде оперирана непосредствено след приемането й, това би било застрахователно събитие. Проблемът идва от това, че лекарите прекарват два дни в изследвания и това означава, че е планирана операция, която трябва семейството да заплати самостоятелно. Като цяло Николай се опитва да получи финансова подкрева и съдействие да се открият лекари, които да се заемат със случая на Юлия, защото вчера й е отказано да бъде оперирана във ВМА, където им беше обещано да се извърши животоспасяваща операция. 

Николай е в болницата със съпругата си, а трите им деца стоят сами вкъщи, като грижите за по-малките са поети от големия им син, който е на 15 години, другите двама са на 6 години и на 4 години. 

Свържете се със съпруга на Юлия:

Телефон на Николай - 0877705913

Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100001589620476

Сметка в България:
Fibank
Dykov Nikolai
IBAN: BG79FINV91501016336186


Сметка в Русия:
Сбербанк
Дыков Николай
Номер счёта: 40817 810 4 38250915140
По номеру телефона +79153881621

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.