• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Благотворителeн концерт "Вярвам в теб!" в подкрепа на децата с увреждания

Благотворителeн концерт "Вярвам в теб!" в подкрепа на децата с увреждания

/КРОСС/ Цвета Кирилова призовава социално отговорните граждани в страната да подкрепят благотворителен концерт, който ще подпомогне създаването на обществена детска площадка, подходяща и за деца с увреждания.

Нешка Робева и спектакълът Еньовден, Веселин Маринов, Мариана Попова, Искрен Пецов, Йоанна Драгнева, Мими Иванова, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Маги Джанаварова, вокална група Щурче, танцова формация „Танцувам не по-различно от теб", училище за певци „D Stars", Стефани Борисова, Кристиана Асенова, Иво Танев и актьорът Славчо Пеев ще вземат участие в организирания от "Сдружение Азбукари" и Magic TV благотворителeн концерт "Вярвам в теб!" в подкрепа на децата с увреждания. Звездите ще огласят зала 1 на НДК, на 19 март, в 19:00 часа, а водещи ще са Цвета Кирилова и Емил Кирилов. Участниците в концерта застават зад националната кампания на "Сдружение Азбукари" - да бъде създадена обществена детска площадка, подходяща и за децата с увреждания в град Велико Търново. Намеренията им са подобни детски кътчета да бъдат направени в повечето градове, като за каузата се обединят всички социално-отговорни граждани в страната. В България все още няма точна статистика колко е броят на децата с увреждания. По неофициална информация те са над 40 000. Около 500 са децата в неравностойно положение в старопрестолния град, където ще бъде втората в България специализирана площадка, след създадената от Азбукарите първа в град София. „Сдружение Азбукари" събира средства за създаването на детския кът повече от половин година. До този момент в благотворителния фонд са постъпили 40 000 лева от граждани и бизнеса. Всеки, който иска да подкрепи каузата и да допринесе за осъществяването й, може да закупи билет за благотворителния концерт от касите на НДК и от офиса на „Сдружение Азбукари". Стойността на билетите е 10 лв., 20 лв. и 40 лв. Още информация на www.azbukari.org, както и на фейсбук страницата Детски фестивал „Вярвам в теб!" и на телефони: 0882 881 908, 0882 881901.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Димитров

Тая като е социално отговорно що не си продаде БМВ-то и лъскавите си дрешки и да ги дари за площадката и следващият път, когато проси пари от някакви тъпкачи да ги даде за благотворителност. Крадлива пасмина. Само доларчета са и пред очите и лъже хората.

23.03.2014 01:38:34

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.