• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Донецк отново под обстрел, има загинали (шокиращо видео 18+)

Донецк отново под обстрел, има загинали (шокиращо видео 18+)

/КРОСС/ В резултат на артилерийски обстрел, днес в Донецк са загинали 12 души сред мирното население, съобщава „Русская весна".

Под артилерийски обстрел се озовал Домът на културата, където в този момент се раздавали хуманитарни помощи на жителите на града. По информация на министерството на извънредните ситуации на ДНР, 5 души са загинали, а трима са били ранени. Обстрелът се водел от украинската армия от неутрална територия.

Има информация за 5 загинали мирни граждани в Азотни. В момента данните се уточняват.

На обстрел отново бе подложен тролейбус, двама души са загинали, а числото на ранените в момента се уточнява, съобщиха от Министерството на извънредните ситуации на Донецка народна република.

&x-yt-ts=1422579428

Ситуацията в Донбас обсъди днес руският президент Владимир Путин с постоянните членове на Съвета за сигурност на Русия. Както съобщи говорителят на руския президент Дмитрий Песков, днес "се състоя един по-задълбочен обмен на мнения във връзка с продължаващото влошаване на ситуацията в Югоизточна Украйна", - каза Песков.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Чрез яхнатите от евреи бандеровци американците ще се опитат да накарат Русия да се намеси военно! И после ще ореват света, че Русия е нападнала Украйна и е агресор, който американците трябва да озаптят!

31.01.2015 13:45:23

Красимир

Не може "демократичния" свят да си затваря очите за престъпленията на фашистката хунта в Украйна и за своите интереси да обвинява други. Действително верни са думите, че народ който воюва за защита на националните си интереси е непобедим, а агресора в случая ФАЩ и ЕС са губещите. Но в такива случаи тази победа е свързана с жертви които в никакъв случай не са от ФАЩ и ЕС а граждани на Югоизточна Украйна. Помнете ми думата ще дойде време и всички тия политически плъхове ще започнат да напускат потъващия кораб Украйна но преди това Порошенко, Яценюк и компания ще ги ликвидират за да заметат кървавите следи които оставят след насаждане на "демокрацията".

31.01.2015 07:54:50

алогатор

До като се дрогират тези изроди няма да има мир по света(спрете дрогата)те са зависимиот хероина нормален човек не прави войни

30.01.2015 18:51:28

Анонимен

Гражданите на Донецк бяха осъдени на смърт от свободния свят защото не искат демокрацията!

30.01.2015 17:36:39

Анонимен

тия вече прекалиха и трябва нещо да се направи

30.01.2015 17:15:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.