• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Русия наистина се готви да гони американци, Захарова посочи условието за оставането им

Русия наистина се готви да гони американци, Захарова посочи условието за оставането им

/КРОСС/ Говорителят на външното министерство на Русия Мария Захарова официално предупреди, че страната е готова да изгони някои американски дипломати, предаде ТАСС. Подобни информации се появиха наскоро в руските медии, а сега те бяха потвърдени от Захарова.

Планираните мерки са заради решението от миналата година на Барак Обама САЩ да изгони 35 руски дипломати и да затвори руски имоти на американска територия.

За да не се стигне до ответни мерки Захарова обяви, че страната иска да бъдат отворени два руски имота за отдих в САЩ.

За да гарантира, че в Москва дори са наясно кои американци ще бъдат принудени да напуснат тя обяви, че има множество агенти на ЦРУ в посолството на САЩ.

„Под покрива на посолството на САЩ обитават твърде много агенти на ЦРУ и разузнавателните служби на Пентагона, чиято дейност изобщо не съответства на техния статут. За приключенията на някои представители на тези служби сте чували, всичко е в публичното пространство", обяви Захарова.

Освен това техният брой значително превишава този на нашия персонал във Вашингтон", каза още Захарова. и отбеляза, че при това положение "една от опциите, освен изгонването на съответен брой щатски дипломати, е ние да изравним броя на служителите 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Руснаците НЕ СЕ мислят за победители, ТЕ СА П-О-Б-Е-Д-И-Т-Е-Л-И във ВСВ!!! А ти ми отговори за "нормалния" ти свят! КОЕ НЕ Е ТАКА???

15.07.2017 23:59:37

Анонимен

Защо самите руснаци мислещи себе си за „победители във Втората световна война” живеят далеч по-зле от победените германци. Откога в света е така: победителите да живеят по-зле от победените?

15.07.2017 20:51:59

Анонимен

РУСКИ ПСИХАРИ С РУСКИ МИСЛИ.

15.07.2017 20:50:44

Анонимен

НЕНОРМАЛНИ РУСКИ ЧОВЕЧЕТА СТЕ,ЗАТОВА И ПЛЮЕТЕ ПО ЕВРОПА И САЩ

15.07.2017 20:47:56

Анонимен

Кой те излъгА, че САЩ са нормалния свят?!? Че и Европа? С толерастията , с еднополовите бракове, с общите кенефи - всеки да влиза там, където му се ще: например педофил при малко момиченце в дамската тоалетна? С тридесетте и не знам колко си пОла:от харесващите да носят женски дрехи до тези, падащи си по секс с животни?!? Претендиращи за "равнопоставеност"?!? Европа - с все по-нахлуващите откъде ли не мигранти? Това ли е за теб "нормалния свят"???!!!

15.07.2017 17:57:52

Анонимен

Приказки за библията я четеш и използваш като дявола евангелието.Това да не би да е наш проблем.Тук си е спокойно, а това че информационно се насажда някаква лоша нагласа е друг въпрос.Ти си обсебен и нямаш собствен живот.ТОВА ТИ Е ПРОБЛЕМА

15.07.2017 08:16:53

Анонимен

Не малко си чел,и въобще не си веш на тази тема.Ако си християнен няма да мислеш така ,но ти 100% си нямаш представа от това и не си отварял Библията. Света върви на разпад ,Нов Световен Ред. Но само някои си мислят ,че живота върви на добро. Много си далеч и кух от към православната духовност. Надявам се да го прочетеш и да размислеш и да отидеш на Църква и да се помолиш истински.Бог да ти помогне да поргледнеш.Защото после ,ще късно.

15.07.2017 00:31:15

Анонимен

Гонете краварите да си ходят в кравефермата.Англосаксонците никога няма да разберат едно-Никога техния свят материалния няма да победи по духовния от тях свят !!! Правят опити от време оно и все си чупят главите сега правят пак опити и пак резултата ще е отчайващ за тях !

14.07.2017 18:05:07

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.