• 11 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8145
  •  GBP / BGN 2.2728
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната за утре, 26 август

Предстоящи събития в страната за утре, 26 август

/КРОСС/ ***

Финландия.
Вицепремиерът по координация на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева ще бъде на работно посещение във Финландия на 26 и 27 август.

***
София.
От 10 ч. в сградата на Министерски съвет ще се проведе седмичното правителствено заседание.

***
София.
От 11 ч. в Национален пресклуб БТА ще бъде представен проект „Национална кампания за пациентски политики". Обявяване на инициативите в 28-те областни града в страната и представяне на книжка, проследяваща пътя на пациента, съвместно с НЗОК.Проектът е финансиран в рамките на програмата за подкрепа на НПО в България по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.

***
София.
От 13.30 ч. 10 състав на Софийски градски съд ще разглежда молбата на Патрик Първев за изменение на мярката му за неотклонение „Задържане под стража". Мярката му е наложена по случая с малтретираното 3-годишно момче от София, чийто детегледач бе Първев.

***
Балчик.
От 18 ч. в читалище "Паисий Хилендарски" в град Балчик жителите и гостите на града ще имат удоволствието да се насладят на изкуството на певци и танцьори от България, Израел, Испания и Румъния.

***
Благоевград.
От 14 ч. в Регионална инспекция по околната среда и водите - Благоевград на пресконференция ще представи резултатите по проект „Дейности по устойчиво управление на резерват „Соколата", резерват „Конгура", резерват „Али ботуш", резерват „Ореляк" и поддържан резерват „Тъмната гора", одобрен за финансиране по приоритетна ос 3 „Опазване и възстановяване на биологичното разнообразие в Република България" на оперативна програма „Околна среда 2007г. - 2013 г.".

***
Благоевград.
От 14 ч. в зала 101 на Общинска администрация ще се проведе заключителна пресконференция по проект „Подкрепа за самостоятелен живот".


***
Бургас.
Дирекцията на Природен парк „Странджа" към Изпълнителната агенция по горите организира информационен ден на тема „Устойчиво развитие на Природен парк „Странджа".


***
Бургас.
От 10 ч. ще се определя съставът на Общинска избирателна комисия - Бургас. Срещата ще се проведе в заседателната зала в сградата на Община Бургас.

***
Велико Търново.
От 10 до 12 ч. на Самоводска чаршия ще се проведе Лятно училище по занаяти - рисуване, а от 12 до 14 ч. - по бродиране.

***
Видин.
От 10 ч. в сградата на Дирекция „Бюро по труда"- Видин ще се проведе пресконференция на директорите на РД „Социално подпомагане"-Видин, Дирекция „Бюро по труда"-Видин и Дирекция „Инспекция по труда"- Видин. Ще бъдат представени отчет за състоянието на пазара на труда в региона и анализ на дейността на дирекциите „Социално подпомагане" „Инспекция по труда" - Видин.

***
Враца.
От 10 ч. кметът на Община Враца ще проведе среща с представител на Главна Дирекция на Оперативна Програма „Околна Среда" в МОСВ.

***
Враца.

От 10.30 ч. в Община Враца, в заседателната зала ще се проведат консултации с парламентарно представените партии и коалиции от партии за определяне състава на членовете на Общинската избирателна комисия.

***
Кюстендил.

От 10 ч. в заседателната зала на община Кюстендил ще се проведат консултации за състава на Общинската избирателна комисия.

***
Невестино.
От 10 ч. в заседателната зала на Община Кюстендил ще се проведат консултации за състава на Общинската избирателна комисия.

***
Плевен.

От 16 ч. председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и председателят на Народното събрание и заместник-председател на партията Цецка Цачева ще представят кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в Плевенска област. Пресконференцията ще се състои в сградата на „Генимекс" в Плевен.

***
Пловдив.
От 9 ч. в 2 зала състав на Пловдивския окръжен съд ще разгледа делото срещу подсъдимия Янко Й. е повдигнато обвинение по чл. 116 ал.1 т.6 от НК.

***
Сливен.
От 12 ч., в офиса на ГЕРБ-Сливен ще се проведе пресконференция по актуални теми.


***
Сливен.
От 13 ч. в зала „Май" на Община Сливен сдружение „Дете и пространство" организира кръгла маса по проект „Подготовка и подкрепа за самостоятелен и пълноценен живот на свобода", осъществяван с финансовата подкрепа на Норвежкия финансов механизъм .


***
Созопол.
От 11 ч. кметът на Община Созопол Панайот Рейзи отправя покана до политическите партии и коалиции от партии за провеждане на консултации за определяне състава на ОИК- Созопол за изборите за общински съветници и за кметове на 25 октомври.

***
Созопол.
От 18.30 ч. в Археологическия музей - Созопол ще бъде представен спектакълът „Рисувани стихове в музика".


***
Шумен.
От 13.30 ч. в зала 203 на Община Шумен ще се проведат консултациите за състава на Общинската избирателна комисия-Шумен.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.