• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София °C

Предстоящи събития в страната за 27 януари

Предстоящи събития в страната за 27 януари

/КРОСС/***

София.

От 9 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***

София.

От 11 ч. ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***

София.

От 9 ч. в Зала „София" на Гранд-хотел „София" ще се проведе дискусия на тема „Енергийна сигурност и потенциал за енергийна диверсификация - Проектът 7-ми блок на АЕЦ „Козлодуй".

***

София.

От 9 ч. в конферентна зала хотел „Шипка" ще се проведе семинар „Подбор на персонала и интервюиране".

***

София.

От 10.30 ч. в хотел „Радисън" ще се състои здравен форум под надслов „Полезни политики, достъпни решения, модерни терапии". Сред участниците ще бъдат и министърът на здравеопазването д-р Петър Москов, председателят на националната пациентска организация д-р Станимир Хасърджиев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев и народният представител от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

***

София.

От 11 ч. в парк-хотел „Москва" ще се проведе Второ Общо събрание на Национална асоциация на ресурсните учители.

***

София.

В 11 ч. в Националния пресклуб на БТА Българската Хънтингтън асоциация ще дадае пресконференция по повод на Международния ден на редките болести - 28 февруари.

***

София.

От 12 ч. пред Президентството Младежкото обединение на БСП-София организира протест срещу вземането на заем от 16 млрд. лева

***

София.

В 12 ч. в Централната сграда на БАН ще бъде открита изложба „Руско - турската война (1877 - 1878) и Освобождението на България" в гравюри.

***

София.

От 13 ч. кметът на Столична община Йорданка Фандъкова ще провери изпълнението на участъка на метрото до летището в присъствието на изпълнителния директор на „Метрополитен" инж. Стоян Братоев.

***

София.

От 13 ч. пред сградата на Министерския съвет „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО" съвместно със сдружение „Баненска буна 2011" организира протест срещу строежа на сметище в разложкото село Баня и намерението на Община Разлог да извърши екологично престъпление по отношение на 72 минерални извора с лечебни свойства.

***

София.

В 15.15 ч. в Конферентната зала на СУ „Св. Климент Охридски" ще се проведе лекция и дискусия на тема „Европейската сигурност. Американската гледна точка".

***

София.

В 15.30 ч. в Националния пресклуб на БТА Българският национален комитет на Международния съвет за паметниците на културата и забележителните места ще даде пресконференция повод на приключването на проекта „Изграждане на капацитет за мониторинг и комуникация при опазване на културното наследство".

***

София.

От 19 ч. в хотел „Хилтън" ще се проведе международна научна сесия „Възможности в съхранението на стволови клетки и практическото им приложение в медицината".

***

Банско.

От 16 ч. в Заседателната зала на община Банско ще се проведе официална церемония по подписване на Договор за побратимяване между Община Банско и Община Закопане, Полша.

***

Благоевград.

От 9.30 ч. в зала „22-ри септември" ще се състои редовна сесия на Общински съвет - Благоевград.

***

Бургас.

От 12.30 ч. в Заседателната зала на Общината кметът Димитър Николов ще подпише предварителните договори с първите два бургаски жилищни блока, които кандидатстват по Националната програма за безплатно саниране

***

Бургас.

В 13 ч. в зала „А.Г. Коджакафалията" на КЦ „Морско казино" ще бъде представена изложба „Оръжието на българина в борбите за национално освобождение".

***

Бургас.

В 15 ч. в заседателната зала на Община Бургас ще се проведе обществено обсъждане за изготвен проект за изменение и допълнение на одобрена план - схема на преместваеми обекти в Приморски парк.

***

Бургас.

СФК „Свети Никола", Община Бургас и Областна дирекция на МВР организират в Спортна зала „Никола Станчев" благотворителен турнир по футбол за подпомагането на деца на починали полицаи

***

Варна.

В 11.30 ч. в зала „Морски сговор" на Военноморския музей ще бъде представена изложбата „Свободна България. Символи на държавността".

***

Варна.

От 11.30 ч. на Кръстовището на ул. Царевец" и ул. „Разлог" ще се проведе поклонението и поднасянето на венци и цветя на Паметния знак на загиналите в руско - турските освободителни войни от 1828 - 1829 г и 1877 - 1878 г.

***

Велико Търново.

От 10.30 ч. в хотел „Янтра" ще се състои отчетно събрание на БЧК - Велико Търново.

***

Велико Търново.

В 18 ч. в клуб „Таралеж" сдружение „Идействие" ще проведе дебат, в рамките на който ще се коментира анализира културната среда в града, ролята на гражданския сектор в тази сфера, приоритети и дейност на държавните институции спрямо културата в страната, както и ситуацията около сдружение „Идействие".

***

Видин.

От 11 ч. в залата на Общинския съвет заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова ще връчи сертификати на завършилите успешно курсовете по професионална квалификация в рамките на проект „Реализация чрез интеграция".

***

Видин.

От 11 ч. в сградата на сектор Пътна полиция - Видин директорът на РД „Пожарна безопасност и защита на населението" - Видин инж. Станислав Генчев ще представи пред медиите информация от отчет-анализа за работата на дирекцията през миналата година.

***

Гоце Делчев.

От 15 ч. по инициатива на Районния мюсюлмански съвет и редови мюсюлмани ще се проведе протестно шествие под мотото „Не на омразата! Не на ксенофобията".

***

Добрич.

В 14.30 ч. в малката заседателна зала на Община Добрич кметът на Добрич Детелина Николова ще се срещне със златния медалист по свободна борба Драгомир Стойчев.

***

Добрич.

От 18 ч. в Концертна зала „Добрич" Община град Добрич организира самостоятелен концерт на Духов оркестър - Добрич под диригентството на Стоян Монов.

***

Кюстендил.

От 10 ч. Окръжен съд - Кюстендил ще заседава по делото срещу бившия кмет на Дупница Атанас Янев.

***

Кюстендил.

От 14 ч. на стадион „Осогово" ще се проведе общинското състезание „Лъвски скок".

***

Пазарджик.

От 16 ч. в централната сграда на РИМ - Пазарджик ще бъде представен документалният сборник „Освобождението на Пазарджик (1877-1878).

***

Плевен.

В 11 ч. в къщата-музей „Цар Освободител Александър ІІ" ще бъде представена изложба по проект „Уникални реликви на Българското възраждане" с експонати от Регионален исторически музей - Ловеч и Музей на народните художествени занаяти и приложните изкуства - Троян.

***

Плевен.

От 12 ч. в Регионалния пресклуб на БТА Регионален инспекторат по образованието - Плевен ще даде пресконференция на тема „Кои са защитените професии в гимназиите на Плевен?".

***

Пловдив.

От 9 ч. в 5 зала състав на Пловдивски окръжен съд ще заседава по делото срещу подсъдимите Христо Т. и Екатерина М.

***

Пловдив.

От 10 ч. във 2 зала състав на Пловдивски окръжен съд ще заседава по делото срещу подсъдимия Иван А.

***

Пловдив.

От 13.30 ч. във 2 зала състав на Пловдивски окръжен съд ще заседава по делото срещу подсъдимия Веселин П.

***

Пловдив.

От 13.30 ч. в 1 зала състав на Пловдивски окръжен съд ще заседава по делото срещу подсъдимите Иван Н., Росен Н., Атанас К., Евгений П. и Ботьо Б.

***

Пловдив.

От 17.30 ч. в зала Съединение на Регионалния исторически музей ще се проведе тържествено събрание-концерт по повод 137 години от Руско-турската освободителна война, организиран от Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса - Пловдив, Дружество „Русофили", Дружество за приятелство с народите от Русия и ОНД и ГС и ОблС на БСП - Пловдив.

***

Радомир.

От 18.30 ч. председателят на МГЕРБ и народен представител от ПП ГЕРБ Георг Георгиев ще присъства на учредяването на младежката структура в Радомир.

***

Смолян.

От 15 ч. на бул. „България", 3 ще бъде открит офис на евродепутатите на ДПС.

***

Стара Загора.

От 11 ч. ще се проведе акция за засаждането на 120 иглолистни фиданки в парк „Аязмото".

***

Стара Загора.

В 11 ч. в Регионалния пресклуб на БТА Общинското ръководство на ПП АБВ ще даде пресконференция.

***

Стара Загора.

В 12 ч. в Регионалния пресклуб на БТА Областното ръководство на ВМРО - БНД ще даде пресконференция.

***

Стара Загора.

От 12.30 ч. в зала 203 на Община Стара Загора кметът Живко Тодоров ще подпише първите договори между общината и Сдружения на собственици по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

***

Плевен.

От 12 ч. в Региналния пресклуб на БТА Регионален инспекторат по образованието - Плевен.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.