• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8083
  •  GBP / BGN 2.2804
  •  CHF / BGN 1.9935
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Путин призова САЩ да се откажат от имперските си амбиции

Путин призова САЩ да се откажат от имперските си амбиции

/КРОСС/ Руският президент Владимир Путин призова САЩ да се откажат от имперските си амбиции.
"Не съм казал, че САЩ представляват заплаха за нас. Но президентът Обама, както вие казахте, смята Русия за заплаха, а аз не мисля, че САЩ представляват заплаха за нас", каза президентът. "Не е нужно да търсите виновните, ако сами правите грешки", каза Путин по време на международния дискусионен клуб „Валдай".
По думите на президента, стратегическите интереси на американците и руснаците са много сходни, така че в отношенията си Русия и САЩ трябва да се опират на нещата, които са общи за двете страни.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Красимир

Лилипутко си ти. "Файненшъл таймс" определя изказването на Путин като "най-важното външнополитическо изявление, откакто той изненада Запада в Мюнхен през 2007 година, обвинявайки САЩ, че прекрачват границите си по всякакъв начин и че създават нови разделителни линии в Европа. Ти бе последния анонимен дето се изхождаш тук там в защита на хамериканците се вижда че копанката ти я пълнят всяка сутрин от хамериканското посолство. Ти или си сляп или си природно тъп за да не виждаш истината.

25.10.2014 13:11:39

Анонимен

ЛИЛИПУТКО почва май да се усеща, че е прекалил с анексиите и окупациите и нищо добро не го чака в бъдеще ! Вече е почти сигурна дългосрочната изолация на "Империята на злото", което неминуемо ще я доведе до разпад ! САЩ ще е най-добре изобщо да загърбят лилипутковците и ги оставят да си говорят сами...!

24.10.2014 22:19:30

Анонимен

Praw e her Putin

24.10.2014 19:51:40

Красимир

САЩ в края на краищата трябва да осъзнаят, че не са сами в света.

24.10.2014 18:09:29

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.