• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Румен Петков: Сделката за F-16 e национално предателство

Румен Петков: Сделката за F-16 e национално предателство

/КРОСС/ "Съдбата винаги наказва предателите. Едно от най-големите предателства в съвременната ни история беше циничната продажба на централите 1 и 3 в „Марица – Изток“, което се случи четири дни преди края на мандата на Иван Костов. Всъщност тук дори не става дума за продажба, а за подарък, който гарантира в последствие българските граждани да плащат десетки милиони лева допълнително за тока, който държавата изкупува по задължение всяка година. Сега сделката за F16 прави продажбата / грабежа на ТЕЦ-вете 1 и 3 в „Марица-Изток“ да изглежда като невинна пионерска закачка" това заяви в лична позиция председателят на АБВ Румен Петков.

„Това поредно предателство има персонални носители. Това са Борисов, Каракачанов и Цветанов. Това, че те имат усещането, че са се про и предали на големия днешен брат от САЩ, не ги прави поразлични от тези, които преди време коленичеха пред СССР (въпреки, че Съветския съюз никога не ни е нанасял такива тежки социални удари)“.

„Припомням на тези трима наши предатели, или ПРОдатели съдбата на „видния“ наш политик Иван Костов. Той бе забравен от всички и най-вече от своите. Бе загърбен и от американците, защото като предпоследната подлога направи точно това, което те искаха. Казвам „предпоследната“, защото последната сте Вие, скъпи Цв. Цв., Б.Б. и К.К. Казвам „скъпи“ защото сте най-скъпите продажници на българския народ“.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Пасе Монков

На 20 Декември 1943г десетки американски самолети бомбардират София ! Много бързо обърнахме газа към тези световни терористи. Сега с новите правила за паспорти и карти ни е гарантирана окупацията от краварите. Като не щете едните - другите. Нашите политици винаги са били национални прдатели. Гласувайте пак за Пожарната и физкултурата !

27.12.2018 11:18:57

Анонимен

Никой не е избрал сащ или русия, тъпако, избират България, ама подлоги и васали като тиквата и цвъки избраха политически, а не държавнически!

27.12.2018 09:14:33

плаче за Русия,

но българите избраха САЩ. 120 000 българи живеят в Чикаго, а колко в Москва.

27.12.2018 07:59:45

Анонимен

РУСКИЯ СЛУГА СЕ НАТЯГА.

27.12.2018 07:51:57

Анонимен

Не е проблем, че Костов е забравен. Проблемът е, че не е в затвора, след всичките направени от него и компания злини! Румене, и ти си предател. Всички сте едно и също гюбре, барабар с Б.Б., Цв. Цв. и останалите боклуци.

26.12.2018 23:52:03

Анонимен

Споко Руменчо. Тайван наскоро заяви че купува 66 бройки самолети от същия модел, изхвърляйки френските Мираж. Може би и това е предателство!?! Грипен е отличен самолет, но за важна част от оборудването ще трябва лиценз от трета страна( разбира се САЩ). Това вече прави сделката просто неудачна. Третата страна може винаги да те резне! Има ли третат страна в едни отношения...., просто отпиши нещата! А за твоите мечти за Руски машини, това е просто смешно приятел. Ние сме част от един военен съюз и трябва да игреам хорото. Някога го играхме с Русия. Варшавския Договор те сами си го прецакаха и пропиляха шансове. Така както един пияндурник може!. Онова време мина и замина. Стига вече!

26.12.2018 23:20:17

Анонимен

Румба финансовите параметри на договора с Мариците е подписан от Р. Овч. През 2005 г. много след като Костов не е на власт , а май е твой съпартиец и като теб предан на руските орки , апропо изпълнителен директор на така наречените американски централи е рускиня .... Румба я кажи с колко двигателя е Грипен ?

26.12.2018 22:50:57

Анонимен

Пикльото с двата двигателя от Грипен в задника .... ти ли бе русолюбецо ще говориш за предателство , ти ли бе руски еничарю ,че ти и майка си ще продадеш за началството в Кремъл ..... Ако бе жив Левски щеше да ти клъцне продажната душичка .....

26.12.2018 22:45:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.