• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Борисов за сделката с ЧЕЗ: Не знам кой стои зад Еврохолд. Питайте Цветанов!

Борисов за сделката с ЧЕЗ: Не знам кой стои зад Еврохолд. Питайте Цветанов!

/КРОСС/ Не знам кой стои зад Еврохолд. Питайте Цветанов! Той вече не е от ГЕРБ. Колкото БСП могат да питат за Жан Виденов, толкова и нас за Цветанов.
Това заяви премиерът Бойко Борисов след Коалиционния съвет и уточни, че дружеството, коието иска да купи ЧЕЗ, ще има проверки на КЕВР, КЗК и КФН.
ГЕРБ продължава да стои зад позицията за 1 лев субсидия за партиите, подчерта премиерът. И допълни: Коалицията реши да не се променят данъчните закони в рамките на мандата, защото влизат в противорчеие с коалиционните споразумения.
Съветът на управляващата коалиция е решил до края на юли да бъдат променени Законът за политическите политическите партии и Законът за държавния бюджет с цел намаляване на политическите субсидии.

Всички сме на мнение, че субсидиите трябва да бъдат намалени, заяви на брифинг след заседанието на Съвета лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов предаде репортер на Новини бг.

Ние ще инициираме консултации в парламента още тази седмица, за да намерим разумния баланс, тъй като двата закона трябва да бъдат разгледани заедно след постигането на разумен компромис между всички политически сили.

Поставили сме срок те да минат през зала до ваканцията на 1 август, за да не бъдем упреквани, че умишлено отлагаме промените за субсидиите, заяви Симеонов.
Взехме решение до края на юни месец отново да се проведе коалиционен съвет, на който да се направи преглед това, което е изпълнено досега, каза зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов. Ще се съберем, ще обсъдим кое докъде е стигнало, кое трябва да засилим. Ще отчетем успехите и ще обсъдим това, което трябва да наваксаме, посочи Чуколов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

тоя е по-голям лъжец и от Мюнхаузен

25.06.2019 15:40:17

Анонимен

За наглите управници коалиционното им споразумение е по-важно от справедливостта и благосъстоянието на народа. Позор!

25.06.2019 14:06:12

Анонимен

Какъв министър-председател е като не знае кой купува най-голямото ЕРП в страната. Това, че казва, че не зае, означава, че или лъже безцеремонно целия народ или че не става за поста, който заема. И в двата случая, ако бяхме нормална държава с нормални управляващи трябваше да следва ОСТАВКА.

25.06.2019 14:03:43

Анонимен

Му хаааа нашинкия се прави на умряла лисица .... жалък плужек

25.06.2019 12:08:05

Анонимен

Ами 1 лев е несериозно. 3-5 лева вероятно е сечението в което трябва да се вземе решение. Нагоре дразни хората, надолу подлужда по-малките партии.

25.06.2019 11:17:49

Анонимен

мишока пак се уплаши

25.06.2019 11:16:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.