• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Прострелян е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите

Прострелян е Димитър Желязков, известен като Митьо Очите

/КРОСС/Димитър Желязков, Митьо-Очите, беше тежко ранен снощи при стрелба пред дискотека в Слънчев бряг. Един от дългогодишните му гардове е убит, а други двама са тежко ранени при престрелката. Очаква се тази сутрин от болницата да дадат повече информация за състоянието на пострадалите.

Известният несебърски наркобос е бил с още около 15 души по време на инцидента пред дискотека Айсберг.

Желязков беше откаран с линейка до Бургас с рани в областта на корема, слабините и крака. Цяла нощ са продължили операциите за спасяването му. Районът около мястото на инцидента беше отцепен. Огледите продължават. Въоръжени полицаи отцепиха и района на болницата.

Това е поредното покушение срещу Очите. Преди 15 години при нападение срещу него в Несебър загинаха съпругата му и брат й. Соченият за несебърски наркобос има богато криминалното досие. Той е обвиняван за отвличане, въоръжен грабеж, незаконно притежание на оръжие, заплахи, наркотици. Митьо - Очите има ефективна присъда за разпространение на наркотици.

Ето какво каза късно снощи главният секретар на МВР Георги Костов: Към момента състоянието му е стабилно, но животът му не е вън от опасност. Причината е в процес на изясняване. Възможно е да е вследствие от предхождащ битов конфликт, но на този етап не можем да изключим и някакви бизнес противоречия. Това, което можем да кажем в момента е, че престрелката, която е факт, е вследствие на скандал между 30-40 лица от обкръжението на Димитър Желязков и може би около десетина лица, гравитиращи около посетителите на заведението. Задържани са двама от участващите в престрелката, в момента изясняваме тяхната съпричастност и двамата са въоръжени.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тълпи от лешояди гравитират около него. Много гладен народ, еййй.

09.06.2016 09:08:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.