• 03 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Водачът на БСП за евроизборите ще се реши, след като приключи кръга с номинации

Водачът на БСП за евроизборите ще се реши, след като приключи кръга с номинации

/КРОСС/ Водачът на листата на БСП за евроизборите ще се реши, след като приключи кръга с номинации, който започва дефакто от днес. И съгласно решение до 15 март Националния съвет на БСП е органа, който определя водача на листата и Националният съвет е този, който реди листата. Това каза зам.- председателят на БСП Деница Златева в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин". Аз бих призовала да се изчака малко с интереса към листата - ние сме партия, в която спазваме процедурите. Аз очаквам да имаме една много силна листа - в крайна сметка в БСП имаме силни и подготвени хора, можещи и умеещи, добави Златева. В събота на конгреса на БСП ние приехме предизборната си платформа за участие в евроизборите, което е началото - защото лицата са важни, но много по-важно е какви политики ще отстояваме в рамките на следващия петгодишен мандат в Европейския парламент, каза още зам.-председателят на левицата.

ГЕРБ са царе да пускат фалшиви новини по адрес на БСП. Ние от пет месеца сме на терен, а "Визия за България стана бранд на партията. БСП е много по-силна и с по-голямо доверие отпреди. Фактът, че БСП и ГЕРБ са с изравнени позиции е предупредителен сигнал, коментира още Деница Златева.

Зам.-председателят на левицата коментира и обвинението срещу журналистката Елена Йончева. Обществото стои зад Елена Йончева. Пет години след започналото разследване за източването на КТБ, прокуратурата решава да повдигне обвинение. За нас процесът е политически и стоим твърдо зад нея. Утре Елена Йончева ще разгласи нова порция корупционни сделки. Тя разполага с документи, а финансирането е направено по банков път. За нас няма нищо притеснително. Това нито ще сплаши Йончева, нито ще постави БСП в ъгъла, заяви Златева.

Зам.-председателят на левицата коментира и отношенията между президента Румен Радев и правителството. Президентът е коректив на всяко едно управление. Независимо от различията трябва да има уважение. Явно някои хора трудно преглъщат по-високия рейтинг на президент", коментира Златева институционалната криза.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Няма да се реши, а ще се определи. Учете българския език.

29.01.2019 14:24:00

Анонимен

Деница, хората искат Елена за водач.

28.01.2019 14:15:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.