• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Връчват наградите „Златна муза“ за трета поредна година

Връчват наградите „Златна муза“ за трета поредна година

/КРОСС/ Асоциацията на хореографите в България (АХБ) ще връчи своите престижни награди „Златна муза" за трета поредна година. Отличията в областта на танцовото изкуство ще бъдат обявени на официална церемония, която ще се състои на 29 април, Световния ден на танца, от 18:00 часа в зала 3 на НДК.

Специално участие в третите Годишни награди „Златна муза" ще вземе Национален фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ". Сред останалите изявени таланти, които ще бъдат част от събитието, са Ансамбъл „Чинари", балет „Дива", триото тенори „Уникалните гласове", струнен квартет „Интро" и други. Организаторите готвят още много изненади за зрителите на церемонията, сред които танц с лазери, класически балет и хип-хоп танци.

На наградите „Златна муза" 2019 Асоциацията на хореографите в България ще връчи призове на заслужили български творци в областта на танцовото изкуство в 11 категории. Сред отличията е и престижната „Награда за цялостно творчество". Останалите 10 приза са посветени на творби, изяви, постижения и събития, представени за първи път на родната сцена през изминалата творческа година.

Церемонията по повод наградите „Златна муза" ще се проведе във формат гала вечеря. Желаещите могат да закупят три различни вида куверти на стойност от 40 лв., 80 лв. или 120 лв. Според своите предпочитания те ще бъдат настанени в основната или във ВИП зоната на зала 3 на НДК. На събитието ще присъстват редица високопоставени лица от сферата на политиката, икономиката, изкуството и шоубизнеса.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.