• 21 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

БНТ започва излъчването на груповата фаза от Лига Европа с мач на Бербатов

БНТ започва излъчването на груповата фаза от Лига Европа с мач на Бербатов

Българската национална телевизия продължава излъчването на мачовете от груповата фаза на Лига Европа от този четвъртък, 17 септември. Националната телевизия ще направи зрителите съпричастни на най-интересните срещи от всеки кръг, като ще излъчва между 3 и 4 мача. Акцент ще бъдат мачовете на ПАОК на Димитър Бербатов и останалите клубове с български футболисти в съставите си; както и представянето на големите клубове в турнира - „Ливърпул", „Борусия" (Д), „Тотнъм" и т.н.

Всеки мач ще бъде съпроводен с експертни анализи на гостите в студиото. Програмата в първия кръг започва в 19:30 по БНТ HD, водещ е Ивайло Ангелов, а негови специални гости са Ангел Славков и Асен Букарев.

Първата среща от турнира, която ще видят зрителите на националната телевизия, е с участието на звездата на родния футбол Димитър Бербатов като част от състава на гръцкия ПАОК. Тимът излиза срещу азербайджанския „Габала", а БНТ 2 ще излъчи мача от 20:00 часа в четвъртък. Коментатор на срещата е Георги Славчев. От 20:00 часа, но по БНТ HD, зрителите могат да проследят развоя на мача „Бордо" - „Ливърпул" с коментара на Стефан Георгиев. От 22:05 часа по БНТ 1 започва срещата „Фиорентина" - „Базел", а по БНТ HD - „Андерлехт" - „Монако". Коментатори са съответно Валери Генов и Никола Ибришимов.

БНТ ще даде възможност и на феновете да станат част от емоцията на срещите. Във Фейсбук страницата на Футбол по БНТ зрителите ще могат да коментират всичко случващо се по стадионите в Европа и да влязат в дискусия с коментаторите и водещите на студиата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.