• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Zucchero пристига днес в Пловдив (обновена)

Zucchero пристига днес в Пловдив  (обновена)
Италианската мегазвезда ще изнесе един уникален концерт на 23 юли в Античен театър

/КРОСС/ Днес, 22 юли, около 18:00 часа Zucchero ще пристигне на Летище София, заедно със своя екип от 60 човека и веднага ще се насочи към Пловдив. Италианският музикант е изявил желание да пристигне ден по-рано, за да има възможност да разгледа града.
В деня на концерта Zucchero ще обядва в Стария град на Пловдив, известен със своята завладяваща атмосфера, след което ще се отправи към Античния театър.
Италианският изпълнител има специален хранителен режим и вечерята му трябва да бъде сервирана точно два часа преди началото на концерта в специално обособена зона, непосредствено до гримьорната му. Тя ще включва суши, плато от специално подбрани сирена, пресни плодове и висококачествено българско бяло вино.

По време на концерта си в Пловдив, Zucchero ще изпълни най-доброто от 30-годишната си музикална кариера, както и част от най-новите си песни, които българската публика ще чуе за първи път на живо!
Цените на билетите са от 60 до 120 лева и все още могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg и на място в деня на концерта.

Zucchero, е един от най-успешните италиански музиканти, с блестяща кариерата повече от три десетилетия. Неговата музика е повлияна най-вече от блус, госпел, соул, и рок. Песни, като "Senza una Donna (Without a Woman)", "Il Volo", "Baila (Sexy Thing)", "Occhi" са малка част от хитовете на изпълнителя, които му носят световна популярност и милиони продажби. Концертът на Zucchero е част от Календара на културните събития за 2018 година. Zucchero е имал съвместни проекти с едни от най-великите музиканти като Лучано Павароти, Ерик Клептън, Майлс Дейвис, Б.Б. Кинг, Брайън Адамс, Брайън Мей и много други. Той е единственият европейски музикант, участвал на световноизвестния фестивал Удсток (1994 г.). За наша радост в новото турне на Zucchero е включен концерт и в България.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.