• 24 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Зукърбърг имал тунел за бягство от централата на Фейсбук

 Зукърбърг имал тунел за бягство от централата на Фейсбук

/КРОСС/ Последните няколко години са доста трудни за Марк Зукърбърг, предвид политическите скандали, в които Фейсбук стана център на внимание. Редовно излиза и информация как корпорацията злоупотреба с личните данни на своите потребители.

Обстановката явно се е отразила на създателя и ръководителя на социалната мрежа, тъй като той е започнал да инвестира много повече в личната си сигурност.

Тази седмица в мрежата се появиха коментари от служители на Фейсбук, според които Зукърбърг е дотолкова притеснен, че е построил свой собствен тунел за бягство с дължина от 1 миля.

Входът на тунела е разположен в конферентната зала в централата на компанията в Калифорния. Той бил в непосредствена близост до бюрото на Зукърбърг, което той често използвал за работа. Самият кабинет пък е изграден от бронирано стъкло.

Според информацията, изходът на тунела е добре прикрит, но води до един от паркингите на централата на корпорацията, където има приготвен специален автомобил за бягство, който да не буди подозрения.

Други обаче смятат, че изходът може да е в друга част на централата.

От Busines Insider съобщават, че бордът на компанията е одобрил бюджет от 10 милиона долара за сигурността на цялото семейство Марк Зукърбърг. Според официални данни само през 2017 година Фейсбук е похарчил 7.3 милиона долара за личната сигурност на своя основател. Въоръжените гардове, грижещи се за сигурността на създателят на най-голямата социална мрежа са 70.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.