• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 7°C

Acronis подобрява своите предложения за сигурност с технологията Intel TDT

Acronis подобрява своите предложения за сигурност с технологията Intel TDT

/КРОСС/ Acronis обяви усъвършенстването на своите системи за киберпревенция срещу безфайлови атаки чрез използването на технологията Intel Threat Detection Technology (Intel TDT). Това засилва ролята на интегрираните графични процесори (GPU) на Intel за освобождаване на централните процесори (CPU) от дейностите по сканиране на паметта.

Изследователите на Acronis станаха свидетели на нови типове зловреден код и нови вектори на атака към предприятията като полиморфни зловредни системи и безфайлови атаки. Много от заплахите използват подхода „само-в-паметта", който може да е много труден за засичане. Технологията Intel TDT позволява на решенията за киберсигурност на Acronis да освободят изчислителни ресурси при сканиране на твърдите дискове и паметта, което води до подобрена производителност на системата. Изследователите на Acronis установиха, че като сканира всички процеси в системната памет на поддържаните CPU, технологията Intel TDT намалява натоварването на процесорите 2,4 пъти, като ги освобождава от тази работа и я пренасочва към интегрираните GPU. Решението на Acronis комбинира цялостна киберзащита на база единен агент с Intel TDT.

Това подобрение води до по-ниско натоварване на процесорите, което позволява по-голям изчислителен капацитет да бъде на разположение за продуктивна работа и за офис-софтуер, използван от крайните потребители, като в същото време операциите по сигурност, изискващи голям изчислителен ресурс, се изпълняват в интегрираните Intel GPU. Иновацията на Intel TDT ще бъде достъпна чрез решенията Acronis Cyber Protect Cloud, Acronis Cyber Protect, както и Acronis Cyber Protect Home Office.

Внедрявайки интегрирано решение като Acronis Cyber Protect Cloud, организациите могат да намалят времето, което екипите по сигурността прекарват в различни оперативни дейности, да понижат разходите за тренинг и да редуцират сложността в своите ИТ платформи, като намалят броя на инструментите, които управляват, и в крайна сметка насърчат бизнес-растежа.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.