• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Тежка катастрофа в Айтос, камион помете коли (снимки) (обновена)

Тежка катастрофа в Айтос, камион помете коли (снимки) (обновена)

/КРОСС/ Тежка катастрофа е станала преди кръговото кръстовище в Айтос, по пътя от Руен, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Бургас. Камион е помел най-малко пет леки автомобила, след което е спрял в крайпътна ограда.

Полицията излезе с подробности за тежата катастрофа в Айтос, съобщава burgasinfo. Около 12.40 ч. днес на ул. "Хаджи Димитър" в Айтос товарен автомобил "ДАФ" с полуремарке, с бургаска регистрация, управляван от 51-годишен несебърлия, движещ се от Руен в посока кръговото движение, по неустановени до момента причини в района на Автогара - Айтос отнема предимството и допуска катастрофа с пресичаща по пешеходна пътека пешеходка, след което блъска намиращите се по ул. "Хаджи Димитър". Те вероятно са изчаквали червения сигнал на светофара. Това са седем пътни превозни средства, освен леки автомобили, сред тях има и микробус.

От инцидента джип "Тойта рав 4", с търговишка регистрация се самозапалва, като пътуващата на задната седалка 28-годишна жена от Търговище загива на място. Към момента в посока УМБАЛ - Бургас са откарани множество пострадали, чието здравословно състояние е в процес на изясняване.

Айтоската улица "Хаджи Димитър" / от Автогара - Айтос до кръговото кръстовище/ е затворена за движение, като на място работят полицейски екипи от сектор "Пътна полиция" ОДМВР - Бургас, Районно управление - Айтос и служители от "Пожарна безопасност и защита на населението" - Айтос. Предстои извършване на оглед на местопроизшествието. Пътният трафик в посока от и за Руен се извършва през обходен маршрут.

Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

 

сн.фейсбук/Динко Динев

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.