• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8245
  •  GBP / BGN 2.2829
  •  CHF / BGN 1.9974
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Turkish Airlines бе избрана за най-добрата авиокомпания в Европа за 2022 г.

Turkish Airlines бе избрана за най-добрата авиокомпания в Европа за 2022 г.

/КРОСС/ Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече страни от всяка друга, бе обявена за най-добра авиокомпания в Европа на наградите Skytrax 2022 - престижни световни награди за авиокомпании. Летейки към нови рекорди след най-значимата криза в историята на авиацията, авиокомпанията се отличава от своите конкуренти със силно представяне през цялата година.

Наградите се проведоха в историческия хотел Лангам в Лондон на 23 септември 2022 г. По време на церемонията по награждаването на успешния турски национален превозвач бяха връчени няколко отличия. Освен че бе определена за най-добра авиокомпания в Европа от пътници от цял свят, Turkish Airlines бе лидер в още две категории и спечели големите награди за най-добър кетъринг в бизнес класа в света и за най-добра авиокомпания в Южна Европа.

За определяне на победителя в наградите беше проведено онлайн проучване сред клиенти от септември 2021 г. до август 2022 г. Заедно с това бяха изпратени и покани за участие до пътешественици от предходната година, фигуриращи в базата данни на проучването. То достигна до клиентите на английски, френски, испански, руски, японски и китайски. Пътници от над 100 различни националности участваха в гласуването за 2021/2022 г. Общият брой на участниците в анкетата е 14,32 милиона, а резултатите са базирани изцяло на тяхното мнение.

Получавайки наградите на церемонията, председателят на борда и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, проф. д-р Ахмет Болат, сподели: „Щастливи сме да бъдем отново с вас в тази невероятна атмосфера, където нашият отличен подход към обслужването на пътниците ни е бил оценяван многократно. От името на семейството на Turkish Airlines искам да благодаря на нашите уважаеми пътници, които определиха, че сме достойни за тези прекрасни награди, и на екипа на Skytrax, който ги реализира. Нашият подход към обслужването, поставящ клиента и неговия комфорт на първо място, ни отличава от нашите конкуренти. Ние ще продължаваме да вървим смело към нашата цел - да направим марката Turkish Airlines най-добрата в света, като надграждаме върху несравнимата услуга, която предлагаме."

По повод награждаването главният изпълнителен директор на Skytrax, Едуард Плайстед, заяви: „Поздравяваме Turkish Airlines за успеха им на Световните награди за авиокомпании и спечелването на наградата за най-добра авиокомпания в Европа! Това е невероятно постижение на един от най-конкурентните пазари. Наред с това се радваме да видим, че Turkish Airlines заема първо място за най-добър кетъринг на борда в бизнес класа в света, отразявайки високите стандарти, постигнати с тяхното сътрудничество с DO&CO във всички аспекти на ястията, сервирани на полетите на Turkish Airlines."

Глобалната авиокомпания потвърждава водещата си позиция, като се превръща в най-големия мрежов превозвач в света, когато става дума за наличен капацитет на международните полети и изпълнява своята роля при въвеждането на устойчиви политики в авиацията с различни проекти, за да остави по-добър свят за бъдещите поколения. Turkish Airlines продължава да поддържа характерното си първокласно качество на обслужване с турско гостоприемство във всяко кътче на света със своята несравнима мрежа от полети.

За Turkish Airlines:
Основан през 1933 г. с флотилия от пет самолета, днес Turkish Airlines, член на Star Alliance, разполага с 354 пътнически и товарни самолета и полети до 319 дестинации по целия свят, от които 269 международни и 50 вътрешни линии.Повече информация за Turkish Airlines може да намерите на официалния уебсайт на компанията www.turkishairlines.com или в социалните й профили във Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn и Instagram.

За Star Alliance:
Star Alliance е основана през 1997 г. като първата изцяло международна асоциация за авиолинии, за да предложи достъп, признание и безпроблемно обслужване на всеки международен пътник. Редица награди, сред които „Air Transport World Market Leadership Award" и „Best Airline Alliance" от Business Traveller Magazine и от Skytrax, доказват, че асоциацията се приема добре на пазара. Членове на асоциацията са: Adria Airways, Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Avianca Brasil, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Portugal, Turkish Airlines, THAI и United. В момента мрежата на Star Alliance предлага над 18 800 ежедневни полета до 1317 летища в 193 страни. Повече информация за StarAlliance може да намерите на официалния уебсайт www.staralliance.com.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.