• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Божков реши: Наско Сираков получава акциите на Левски

Божков реши: Наско Сираков получава акциите на Левски

/КРОСС/ Наско Сираков е новият собственик на Левски. Това обяви бизнесменът Васил Божков в акаунта си във във Фейсбук. Сираков става притежател на 86.6% от акциите на ПФК Левски.

„През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието. Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб.

Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна. Успех на Левски“, написа Божков въ Фейсбук.

Както е известно, Божков публикува вчера нова анкета във Фейсбук, в която пита на кого да бъдат прехвърлени акциите на клуба. Той попита чрез анкета в социалната мрежа дали феновете на „сините“ са съгласни новият собственик на клуба да се определи чрез електронно гласуване, като за 24 часа в допитването се включиха около 25 хиляди души, от които 80 процента заявиха, че са съгласни с този вариант.

Божков даде четири варианта за избор, които определя като „най-обсъжданите кандидатури“ – Наско Сираков, Константин Папазов, Тръст Синя България и Национален клуб на привържениците. Тъй като обаче анкетата бе отворена, всеки можеше да добави собствено предложение за гласуване, което доведе до това, че за броени минути предложенията станаха близо сто.

Привържениците на Левски изразиха мнение, че подобни анкети във Фейсбук няма как да са представителни за тяхното мнение, тъй като те са отворени за всички и там могат да гласуват и фенове на други клубове, което да опорочи резултатите.

Припомняме, че в момента акциите на Левски се намират в клубната каса на „Герена“, след като миналата седмица официалният собственик Георги Попов ги джироса на премиера Бойко Борисов, но той отказа да ги приеме. В последните дни Наско Сираков изрази желание да приеме собствеността на клуба, а преди това подобна готовност изрази и баскетболният треньор Константин Папазов, като феновете се обединиха около мнението, че именно Сираков трябва да получи мажоритарния дял акции на клуба като доказана легенда на „сините“.

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че е най-добре акциите да бъдат собственост на самия клуб, но това не е една от опциите, предложени от Божков. Тръст Синя България е вторият най-голям акционер в клуба с 10 процента от акциите, а Национален клуб на привържениците е най-голямата фенска организация на „сините“, оглавявана от Степан Хиндлиян.

Приближеният на Божков Георги Попов, който също с него се укрива от българските власти в Дубай, е собственик на близо 87 процента от акциите на Левски.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Левскар

Както и да се казва подуянския клуб на МВР и ДС никога вече няма да бъде същият. Сираков, по-известен в последните години като мъжлето на Раева, се слави като човек умеещ да пилее пари, а не да печели. Никога не е управлявал повече от един човек - себе си. Няма образование, няма интелект, няма организационен талант, няма авторитет. Единственото, което има и не пропусна да ни го демонстрира е легендарният си рунтав задник. Същия разсипник е като Борислав Михайлов, който срина БФС и българския футбол под мъдрото ръководство на лицето Бойко Методиев Борисов. На Левски съдбата ще е същата ако сегашния собственик банкянския тулуп джироса акциите на подобен измислен ръководител! Но тогава феновете ще са виновни защото точно те си го избраха. Но нещастието на гербавите е, че искат само да лапат, но нищо друго не умеят...

22.05.2020 23:23:59

Анонимен

Политически каламбур-махнете тези 11 обвинения и ви връщам Левски.Как ще стане това?Как?Цял свят знае за този цирк.Акциите пътуват за Дубай.С еднопосочен билет.

22.05.2020 20:29:01

Иван Иванов

Този който уби ФК „Левски“ вчера, ще е негов спасител утре! 22.05.2020 Преди 147 години Левски бе предаден на Турците! Днес това се случи за втори път! Разликата в случаите е, че днес няма толкова бесилки в България, които да поемат хилядите виновници за това предателство! Наско Сираков, Тити Папазов, Степан Хиндлиян и Сие, ще “ Възкресят” Левски с парите на Пеевски, които “ НЕ Миришат”, после ще му пристанат и агитките, а накрая и всички фенове! Този който уби Левски вчера, ще е негов спасител утре! Да се светят имената на Пашата и неговите продажни Еничари!

22.05.2020 16:26:29

Веселина Томова

НЕВЕЖИ, ЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ БОЖКОВ! СИРАКОВ „АКЦИИТЕ ЩЕ ПОЛУЧИ ОТ БОЙКО БОРИСОВ!“Васил Божков: „През януари предадохте ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI, май месец го хвърлихте в задкулисието. Слабият и объркан премиер Boyko Borissov, даващ непрекъснато съвети за собствеността и какво да се случва с отбора, не посмя да поеме отговорността за „любимия“ си клуб. Наско Сираков ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна. Успех на „Левски“. #БъдетеЗдрави“ … НЕВЕЖИ, ЧЕТЕТЕ КАКВО Е НАПИСАЛ БОЖКОВ! Това да се дупиш и лезиш на Бойко Борисов и в същото време да си невеж, нефелен и неискащ да знае истината, е пълен потрес! Акциите на „Левски“ са джиросани на ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! Ако Бойко Борисов не беше насран и страхлив, щеше да реши ситуацията с „Левски“ за една секунда. Щеше да каже, че не ги приема, но по закон те вече са джиросани на него и за секунда щеше да ги джироса на когото си поиска! Бойко Борисов обаче – през ‘уя му е „Левски“ – и така натири „Левски“ без изобщо да направи нещо за „любимия му футболен клуб“, слушащ тъпи юристи, дуфалаци и прочие. А истината е, че досега в правния мир няма друга такава идиотия, да получиш акции и ако не ги искаш, да ги държиш, без да ги джиросаш на друг. Тъпите дуфалаци развиват теории как акциите не били на Борисов. Глупости на търкала! По закон акциите са джиросани на ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ и той трябва да ги джироса на Наско Сираков, „при съгласие от негова страна“, както пише Божков. „При съгласие от негова страна“ означава при съгласие на Бойко Методиев Борисов, да ги джироса на Наско Сираков! На практика Бойко Борисов предаде „Левски“ и при джиросани на него акции не си мръдна пръстта да ги джироса на когото си иска, за да спаси „Левски“. Точно и заради това Васил Божков направи анкета, врътна ги всичките на караминьол, лезещи се на „най-добре приетия политик в Европа“, и на финала написа в прав текст какво трябва да направи Борисов, за да получи акциите Наско Сираков. Слугинските медии и още по-слугинските „юристи“ продължават да лъжат и мажат, и да плещят, че акциите на „Левски“ вече били на Наско Сираков и Георги Попов трябвало да му ги джироса. Поне един път да бяха прочели Търговския закон! НЕВЕЖИ, АКЦИИТЕ ВЕЧЕ СА ДЖИРОСАНИ ОТ ГЕОРГИ ПОПОВ НА ФИЗИЧЕСКОТО ЛИЦЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И САМО БОРИСОВ МОЖЕ ДА ГИ ДЖИРОСА НА НАСКО СИРАКОВ, ИЛИ НА КОГОТО СИ ПОИСКА! АНАДЪНМО?! П.П. А на всяка манджа мерудията Илиана Раева и тя се претрепа да бърза да се изказва, нищо не разбрала от ставащото. Айде сега, семейството да иде при Вожда Боко и да му се моли, да им джироса акциите!

22.05.2020 15:58:08

Истината за акциите

Заблуда! При това - ПЪЛНА! Не четете и тълкувате точно написаното от Васил Крумов Божков. Наско Сираков ще получи акциите на ПФК Боко Борисов само при положение, че лично ББ, който е собственик на отбора, официално му ги джироса. Нека видим това как ще стане, пък тогава напишете, че мъжлето на Илиянка бележития хазартен играч дето си показа задника на левскарската публика е собственик на подуенските говеда.

22.05.2020 15:53:42

Анонимен

Не се притеснявайте левскари! Мафията ще спаси отбора на мафията! Като начало ще осигури Купата на България..".Всенародната" подкрепа ще получи израз от "честното" съдийство...Шоуто продължава...

22.05.2020 10:32:08

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.