• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Настимир Ананиев: Вредни за България са ГЕРБ и ДПС

Настимир Ананиев: Вредни за България са ГЕРБ и ДПС

/КРОСС/ Вредни за България са ГЕРБ и ДПС, не правителството. Те са много напрегнати, защото за пръв път затворихме частната граница, която работи от години без никакъв проблем; законът за КПКОНПИ е внесен в НС; милиардите, които са раздавани всяка година - за пръв път ги проверяваме. Това каза депутатът от „Продължаваме промяната" Настимир Ананиев в „Говори сега" по БНТ.

Ананиев обвини политическото ръководство на ИТН, че са възпрепятствали работата по Закона за КПКОНПИ. „Г-жа Ива Митева излезе и критикува закона, а се оказа, че тя не е чела версията, която е входирана. Мисля, че законът е добре обмислен, въпросът е да има рамка, която да бъде използвана, за да може хората да чувстват, че има справедливост", коментира Ананиев.

Напусналите групата на ИТН народни представители са хора със съвест, които застават от правилната страна в битката за България, смята той. Червените линии, които правителството никога няма да премине, е корупцията, категоричен бе Ананиев.

Като огромна грешка той определи отстраняването на Никола Минчев от поста председател на Народното събрание.

ГЕРБ трябва да направят много, за да могат да изчистят лицето си. Всички бивши министри от кабинетите на Борисов са били зависими от него, защото са били част от различни схеми. „Една по една схемите излизат, въпросът е, че ни трябва време. Вие как си представяте „Капитан Андреево" да се е случвало без никой да знае", попита Ананиев.

Не е отговорно към българските избиратели сега да има избори заради връхлетелите ни кризи, посочи той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ананиев какъв е всъщност по специалност? Прави се на интересен в качеството си на специалист или просто като узнаваемо лице? Незаменими няма. ПП сами са си виновни като товареха Минчев със задачи принуждаващи го да нарушава правилата. Отнесе си го не защото е напълно негоден, и никой не го твърди, а затова, че наруши правилата. Факта, че ГЕРБ са негодници, а ДПС са опасни като партньори далече не означава, че ПП са читави. Нито сте партия, нито сте честни и прозрачни, нито сте професионалисти. Резултатите ви дотук са за 2+, а няма за кога да ви търпим. Благите намерения, а то трябва да се различава говоренето от истинските цели, трябва да се реализират, а вие именно там сте пълна дупка. Западняците ни вкараха в криза и след това ще се изсулят, както го направихас плащането на газа в рубли, а ние ще останем бедни гладни и болни но солидарни и чакащи някой батко да ни спаси. Безпомощни и безхарактерни идиоти.

19.06.2022 19:16:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.