• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8167
  •  GBP / BGN 2.2794
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Настимир Ананиев: Няма политическа формация, която да не е готова за избори

Настимир Ананиев: Няма политическа формация, която да не е готова за избори

/КРОСС/ В предаването „Лице в лице" по бТВ Настимир Ананиев, каза че няма политическа формация, която да не е готова за избори. „Лично мен избори не ме плашат. Въпросът е, ако има нови избори, какво биха произвели. Може би добрата новина е, че няма да влезе ИТН. Въпросът е ще има ли мнозинство, което ще се справи с всички кризи. Дали ще има правителство на малцинството, ще се реши в Народното събрание".

Аз се надявам, че ще има правителство на мнозинството, допълни Ананиев. „Трябват ни 12 депутати до 121. Моят призив е към всички народни представители, които биха подкрепили битката с корупцията, битката за България, битка за справяне с кризите".

Аз съм говорил с депутати, които казват - харесваме ви, бихме подкрепили ваши инициативи и това са били депутати от ИТН, заяви Ананиев.

Във всяка комуникация има грешки, те обикновено са двустранни, но проблемът е саботажът, който има от ИТН, особено за законопроекта за КПКОНПИ, допълни Ананиев. „Борбата с корупцията е приоритет за нас и не можем да правим компромис с нея".

Идва някой, който казва - искам 3,9 милиарда, за мен това е някакъв вид изнудване, категоричен е Ананиев. „Ние имаме заложен бюджет на АПИ, който е 2,2 милиарда. И представете си идват и искат още почти 4 милиарда? Тези пари ги няма. И трябва да се избира на пенсионерите ли да помагаш или на пенсионерите?"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ами те и ПП няма да влязат в новото народно събрание. Какво си мислите? Че хората за четири месеца ще забравят като какви идиоти се проявихте. Не е просто да допуснете грешки, настоявахте за тях а това плямпало простото Кире си пишеше Си-Ви то, срещайки се тук и там с големите на които тракаше с токове и поемаше ангажименти за които плащаме ние, чрез ток, горива и храни. Идиоти. Представят се като борци с корупцията, съдейки по останалите резултати и там ще се осерете окончателно. Кой допусна посредник при закупуването на газ? Хората по делата съдят, а не по празните приказки.

12.06.2022 07:18:30

Анонимен

Няма политическа формация, което да не е готова за следващи избори, защото политическите платформи, с които подмамихте българските избиратели са на разположение. Само, че сега да не се окаже, че доверие ще получат новите, които ще се появят на политическия хоризонт. Тези трябва да са опасенията на досегашните.

11.06.2022 10:13:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.