• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Настимир Ананиев: Правителството беше свалено от големи икономически интереси

Настимир Ананиев: Правителството беше свалено от големи икономически интереси

/КРОСС/  В предаването „Лице в лице" по бТВ Настимир Ананиев, каза че не са гласували при първото гласуване, тъй като това, което са били обсъждали е било решено всеки да гласува както реши относно връщането на Иван Иванов за председател на КЕВР.

Правителството беше свалено от големи икономически интереси, смята Ананиев. „Говорим за едно огромно задкулисно плато, в което милиарди се въртят и те се въртят между обичайните заподозрени."

Днес получих справка от ДАНС, които казват, че има реален риск за държавата, ако остане тази дата 30 септември относно разплащането с пътните строители, заяви Ананиев. „Имаме 7 поръчки, 2 от които има становище по КЗК, не са чакали останалите и са прекратили всичките 7. Имаше обвинения, че Петков бил виновен, за това което се е случило, ние не искаме да има субективен фактор, а цената да бъде определяща, ние настояваме за тежест 80 към 20.

Вчера, това което регионалното министерство изнесоха, не е истина. АПИ не е приготвила обществената поръчка по нормален начин, може нарочно да е саботирала обществените поръчки и когато няма нови обществени поръчки, затова някой трябва да поеме отговорност. за мен първо трябва да започне през УС на АПИ, но и регионалният министър също носи отговорност, защото той е принципал на АПИ."

Вчера искахме да платим на всички коректни фирми - вчера, днес да вземем решението да удължим срока, но никой не дойде на комисия - затова хората не получават парите си, категоричен е Ананиев.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.