• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Ананиев призова депутатите от ИТН да не се подчиняват на Трифонов

Ананиев призова депутатите от ИТН да не се подчиняват на Трифонов

/КРОСС/ Нашето желание от "Продължаваме промяната" е да има правителство, защото в този момент това е най-доброто за България. Има политически сили, които работят на всички нива, за да няма правителство. Ние от избори не се притесняваме." Това заяви депутатът от ПП Настимир Ананиев. В ефира на БНТ той призова народните представители от ИТН да изразят становище, че не приемат решенията да се взимат еднолично. Апелът му е във връзка с напускането на преговорите за нов кабинет, което лидерът на ИТН Слави Трифонов оповести преди дни. Според Ананиев 99% от депутатите на ИТН не са знаели за оттеглянето. "Всеки един от тях може да каже, че не приема това нещо", каза той. 

По думите му до петък, най-късно до понеделник, БСП трябва да върнат мандата или да определят кандидат-премиер, който да се опита да състави кабинет."ИТН искат КПКОНПИ да има борд от 4 души, който да взима решение единодушно, а всеки от тях да може да налага вето", посочи депутатът от ПП. Той е на мнение, че това дава възможности да се пречи на разследването срещу конкретни лица.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Да го духате. Вече нямам думи. Вие сте не по-малко вредни от ГЕРБ, просто по различен начин. А бе, вие наистина ли се вземате за незаменими, умни и знаещи. Прости сте и фалшиви. С вас- без вас, все тая. Нямам нищо против Рашков, но става дума за ефективна институция, а не за личност, която да олицетворява институцията. И е правилно да се предложи Рашков, но не и да се настоява с пяна на уста, той да бъде избран.

26.07.2022 15:05:31

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.