• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

"Волт" не е под наем на Петков и Василев, а помощ за изборите

"Волт" не е под наем на Петков и Василев, а помощ за изборите

/КРОСС/ Надеждата са Кирил Петков и Асен Василев, защото за първи път виждаме хора, които са извършили конкретни дела, а не остават само на думи. Това заяви лидерът на "Волт" Настимир Ананиев в сутрешния блок на БНТ.

Според него двамата бивши служебни министри показват смелост и лидерство, а точно от такива хора страната има нужда. 46-то НС показало много ниско ниво, а Асен Василев като служебен финансов министър намерил диалога с народните представители, за да може да се направи актуализацията на бюджета, посочи Ананиев.

Настимир Ананиев продължи да изрежда положителните качества на Петков и Василев - двамата не ги било страх да извършват промени и проявили голяма смелост в изминалия парламент. В един момент отвратените от политиката намерили кого да подкрепят, доволен е Ананиев.
Според него много хора трябва да ги е страх от Кирил Петков и Асен Василев. Всеки един избирател ще реши по какъв начин кого да подкрепи, но в следващото Народно събрание трябва да бъде избран редовен кабинет, за да започне промяната, настоя Ананиев.

Партиите са само инструмент да техническо явяване на изборите и Ананиев не дава "Волт" под наем на Кирил Петков и Асен Василев. Ние помагаме на двамата бивши служебни министри да се явят на изборите. Ние нищо не сме искали, а единственото, което сме говорили е да нямат в листите си агенти на Държавна сигурност и сме поставили червени линии с партии, които са свързани с прехода - ГЕРБ и ДПС, подчерта Настимир Ананиев.

Той недоумява какво означава една партия да скача от цвят на цвят, а има каузи, които отстоява. В момента има вълна от подкрепа, избирателите обаче ще решат дали вълната ще прегори или ще ни подкрепят на предсрочните парламентарни избори, каза още Настимир Ананиев.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.