• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Памела Андерсън - В търсене на номер 6

Памела Андерсън - В търсене на номер 6

/КРОСС/ Памела Андерсън подаде молба за развод с петия си съпруг, бодигарда Дан Хейхърст, само година след като се омъжи за него и вече е в търсене на номер шест. Близък на двойката каза, че звездата на “Спасители на плажа” искала да напусне съпруга си, защото той бил “лош, недоброжелателен човек и не я подкрепял”.

Личният живот на Памела Андерсън многократно е бил в центъра на вниманието на медиите и винаги е бил бурно обсъждан. Тя е известна с безбройните си бракове и връзки, макар всички да сме наясно, че единствената ѝ връзка се нарича “Плейбой”. Най-известният ѝ брак е с барабаниста на Motley Crue Томи Лий, от когото тя има синове - Брандън на 23 години и Дилън на 22 години. Бурният семеен живот на двойката и скандалът с изтичане на секс касета с двамата дори вдъхновиха нов сериал на Hulu, Pam&Tommy, с участието на Лили Джеймс и Себастиан Стан. Самата Андерсън не е одобрила снимките. Тя бе омъжена преди това за музиканта Кид Рок както и за музикалния продуцент Рик Саломон - два пъти. Бракът ѝ с холивудския продуцент Джон Питърс от януари 2020 година продължи само 12 дни и беше разтрогнат чрез есемес. Според Us Weekly, само три дни след като се оженили на церемония в Малибу, Джон изпратил текстово съобщение на мобилния телефон на Андерсън с молба за прекратяване на техния роман. По-късно Питърс обяснил, че съобщението гласяло: “Цялото това нещо за брака... ме плаши. Това ме накара да разбера, че съм на 74 години, и се нуждая от обикновен и спокоен живот, а не от световна любовна история.”

Памела Дениз Андерсън е родена на 1 юли 1967 г. Въпреки красивия си живот за пред публиката, нейното детство е ад. Заради красотата си, тя е обект на много насилие. В различни интервюта, Пам твърди, че е била изнасилвана много пъти. Като дете от своята детегледачка, после, когато става на 14 от 25-годишен мъж, а след това става обект на групово извращение от страна на местна банда.

“Като малка бях сексуално малтретирана от бавачката си, която вече не е жива. Отношенията ми с мъжете в началото не бяха особено добри. Бях болезнено срамежлива като дете. А след като пораснах, “Плейбой” ми даде сили. Наистина спаси живота ми. Чувствах се в капан и трябваше да се освободя. Това беше пробив за мен, там се срещнах с артисти, активисти, джентълмени. Започнах да водя забавен и див живот”, разказва любимката на вече покойния основател на списанието - Хю Хефнер. Пам е рекордьорката за всички времена на корицата на култовото списание и това няма да се промени никога, най-малкото защото мъжката библия спря да излиза, поради либерални причини.

Андерсън става известнa на по-широката аудитория през 1991 г., появявайки се като Лиза в наградения с много награди комедиен сериал ABC Home Improvement през първите два сезона. На следващата година тя получава международно признание за главната си роля като К. Дж. Паркър в иконичния сериал “Спасители на плажа”, където нейният сексапил доминира над другите актьори, не - над всички актьори на планетата и я превръща в световен секссимвол.

Андерсън се появява в изключително слаби филми, като “Бодлива тел”, “Страшен филм”, “От руса, по-руса”, които никой не гледа заради драматургията, а заради нея.

През последните години Памела е известна и като гражданска активистка. Тя се изказа в защита на основателя на WikiLeaks Джулиан Асандж, подкрепи борбата за правата на животните, изказа се срещу сексуалното насилие и порнографията.

В началото на миналата година Пам изпрати писмо до представители на българския парламент. В него актрисата призовава българските депутати да придвижат гласуването на законопроекта за забрана на отглеждането на животни за ценни кожи в страната.

Тя призовава България да последва примера на Австрия, Великобритания, Белгия, Словения и много други европейски страни, които вече забраниха отглеждането на животни за козината им. Между другото тя пише ей тези слова: “Най-отговорното решение за здравето и благосъстоянието на хората и животните е да се забрани отглеждането на животни за ценни кожа. Това би намалило опасността от бъдещи пандемии и ще спести живота на безброй животни, които са убивани жестоко всяка година.”

За и против пластичните операции

Най-емблематичната Плейбой звезда никога не е криела, че се е подлагала на хирургическите процедури за разкрасяване и дори бе безумно известна с имплантите си. Въпреки това, преди няколко години Пам ги махна, заявявайки, че вече няма нужда от тях. Актрисата дори се зарече, че никога повече няма да стъпи при пластичен хирург. “Искам да съм истинска и естествена”, кълнеше се звездата пред медиите. Въпреки това, снимките ѝ през последните години говорят обратното. Памела очевидно се подлага непрекъснато на нови интервенции, последните не особено успешни, променили я до неузнаваемост.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.