• 16 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан

Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан

/КРОСС/ Носителката на титлите Мисис България и Мисис Европа Станислава Андреева е една от актрисите, които този уикенд ще преминат по червения килим на Филмовия фестивал в Кан.

Бургазлийката от три години се обучава при най-добрите преподаватели по актьорско майсторство, дикция, правоговор, четене на аутокю и режисура.

През последните години е получавала доста изкушаващи предложения в киноиндустрията.

„Желаех дебютната ми роля да е култова и запомнена от зрителите. Приех предложението на Саня Борисова и Никол Предьова, които са продуценти на филма „Никога не е просто секс" да изиграя ролята на любовницата на главния актьор.", каза Светослава от френската ривиера.

И допълни: „Това за мен е сбъдната мечта. Благодарна съм на Вселената. Мечтаех си да получа международно филмово признание и ето, че вече съм в Кан, филмът е номиниран и ще се наредя на едно ниво с множество световно известни актриси, които са минали по червения килим в фестивалния град."

Станислава Андреева от дете се определя  като човек на сцената и изкуството. В трети клас е имала собствено радио предаване по едно от известните радиа в България. Вземала е участие в много театрални постановки и е пяла във вокална група. в Филипините. Била е рекламно лице и на десетки български и международни марки.

„След като почувствах, че съм покорила всички върхове в модата, разбрах, че следващото място, където мога да намеря пристан е свързано с киното и телевизията.", сподели красавицата, която преди години се завърна от Филипините с корона от конкурса Мис Интернационал.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

дедо

Що не пишете чии чаршафи ще намачкат, те па килими та килими, и азе имам пъстри черги в къщи и то с червени краски мдааа :) !

18.05.2024 12:26:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.