• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Предложиха почивка на море на детето, върнало чанта с над 10 000 лева

Предложиха почивка на море на детето, върнало чанта с над 10 000 лева

/КРОСС/ 11-годишното момче, което преди дни намери и върна на собствениците чанта с над 10 хиляди лева, получи стотици поздрави от наши зрители. А семейство от Бургас предложи на детето ваканция на море.

Когато в понеделник Ангел намира чанта с пари на улицата и малко по-късно я предава на семейството, което я е изгубило, той не е очаквал, че това ще предизвика толкова емоции и у близки, и у непознати хора.

„Хубаво е, всичко е наред, хората искат да ме снимат", разказва Ангел Георгиев

Семейството, чиито пари той намери и върна вече му е дало малък подарък, а сред първите, които спонтанно решиха да поощрят малкия герой е и семейство Моллови от Бургас. Те са работили в сферата на туризма и имат голяма къща, която решиха да предоставят на Ангел и родителите му за почивка.

„Останахме очаровани от това хубаво дете и постъпката му", посочва Димитър Моллов.

Семейството на Ангел цял ден получава похвали. Те отклониха с благодарност поканата и отстъпиха възможността на някой, който не може да си позволи почивка.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

благодарност по български

Семейството, чиито пари Ангел намери и върна,вече му е дало малък подарък. Достатъчно, че можеше и нищо да не дадат на детето.Семейството на Ангел пък цял ден получава похвали. Те отклониха с благодарност поканата да почиват в къщата на семейство Моллови, които са сред първите, спонтанно решили да поощрят малкия герой, и отстъпиха възможността на някой, който не може да си позволи почивка.

17.07.2021 22:11:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.