• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Министър Кралев откри футболно игрище в с. Черниче

Министър Кралев откри футболно игрище в с. Черниче

/КРОСС/ Министърът на младежта и спорта Красен Кралев откри новопостроеното футболно игрище в с. Черниче, община Симитли. Кралев преряза лентата заедно с народния представител Стефан Апостолов, кмета на Общината Апостол Апостолов, кмета на населеното място Георги Стефанов.

Изграждането на игрището е финансирано със 104 468, 73 лв. Средствата бяха осигурени по спечелен проект на Община Симитли по Наредба № 4 на Министерството на младежта и спорта.
Теренът е с площ 167 кв. м., с изкуствено тревно покритие и може да бъде използван целогодишно от над 150 деца и младежи от с. Черниче.

"Всеки път, когато се открива подобно съоръжение за българските деца, е празник за населеното място. С такава прекрасна църква, която е изградена в Черниче и с модерното игрище, което откриваме днес, духът на селото ще бъде силен и жив. Искам да благодаря на кмета на Община Симитли г-н Апостолов за това, че се грижи за българския спорт тук и полага огромни усилия децата да получават адекватни съоръжения, на които да се занимават с любимия спорт. Искам да благодаря и на народния представител Стефан Апостолов, който е зам.-председател на Комисията по въпросите на децата младежта и спорта в Народното събрание.

Той полага огромни усилия и ни оказва помощ в парламента, за да може да изпълняваме нашите задължения по-добре. Щастлив съм, че виждам голямата радост в очите на децата, които ще използват игрището. Това е доказателство, че сме свършили добре работата си", заяви министър Кралев по време на откриването.
Градоначалникът на Симитли Апостол Апостолов и кметът на с. Черниче Георги Стефанов благодариха на министър Красен Кралев за оказаната подкрепа от страна на ММС за реализирането на проекта. Апостолов връчи и благодарствен плакет на спортния министър в знак на признателност.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

адв.Елена Гунчева

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ 17.10.2020 Уважаеми слуги на НАРОДА, Защо превърнахте Родината ми от райска градина в обедняла и обезлюдена Територия? Вие, които се клехте в Народното събрание и в Конституцията, забравихте българският народ, по чиито гърбове се изкатерихте до постовете. Много от Вас не си спомнят какво са работили преди да станат депутати. Заслепени от лъскавите коли и магазини, от коктейлите и международните круизи, забравихте откъде тръгнахте, забравихте селата, в които живеят родителите ви, баби и дядовци, забравихте откъде идва хляба и как се гледат животни. Вие си повярвахте, че сте богоизбрани и забравихте бедните, забравихте българите, забравихте народа си, забравихте децата и старците. Покатерили се по стълбата на властта, решихте, че България е Ваша бащиния и можете да я продавате и предавате. Кой от Вас дойде при народа си да попита преди да гласува безумните решения и закони?! Кой от Вас се спря да краде от народните пари? Кой от Вас рязко не забогатя, докопал се до заветния пост? Колко от Вас не са получили пари или влияние, за да гласуват срещу интересите на българите? Самозабравили се политикани, продължавате да смятате, че държавата е Ваша, крадете и гласувате лобист- ки закони, нареждате роднините си навсякъде и смятате, че сте безнаказани. Задавам Ви въпроса – ЗАЩО ПРОДАДОХТЕ НАРОДА СИ? И въпросът ми е към всички Вас – и леви и десни, и средни, и де песари и патриота ри….всеки един от Вас хвърли камък по българския народ и го докара до това унизително положение. Старците да ровят по кофите за боклук и да нямат пари за лекарства, младите хора да бягат /да, думата е „бягат”, като от война или катастрофа/, оставащите тук едва да оцеляват. Не Ви ли е срам като минавате в лъскавите си служебни автомобили покрай бедните пенсионери и протестиращите майки на деца с увреждения? Или властта дотолкова е притъпила човешкото във Вас, че изпитвате единствено отвращение към тези, които нямат власт и пари? Аз пък се отвращавам от Вас, защото освен власт и пари нямате друго, нищо човешко не е останало във Вас, лицемерието Ви не може да ме заблуди. Всеки един от Вас има възможност да направи нещо добро за народа си. Но не го прави! Предпочитате политиканстването и пресмятането на следващите избори, които отново ще Ви осигурят трапезата. Българите искат НЕЗАВИСИМОСТ – НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ВАШАТА КОРУПЦИЯ, АЛЧНОСТ, НЕКАДЪРНОСТ И ПРОДАЖНОСТ, НЕЗАВИСИМОСТ ОТ ВАСАЛНОТО ПОДЧИНЕНИЕ, В КОЕТО НИ ВКАРАХТЕ, НЕЗАВИСИМОСТ ОТ БЕЗУМНИТЕ ЗАКОНИ, КОИТО ГЛАСУВАХТЕ. Българският народ има право на съпротива срещу Вашето безумие. За да има свободна и независима България! Бог да пази българският народ! Да живее България!

17.10.2020 17:33:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.