• 26 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Sony пуска Apple TV на избрани смарт телевизори

Sony пуска Apple TV на избрани смарт телевизори

От днес потребителите на избрани модели телевизори в Европа ще могат да се наслаждават на Apple TV +, Apple TV канали и много други

/КРОСС/ Sony Европа обяви, че потребителите на избрани смарт телевизори Sony вече имат достъп до приложението Apple TV, за да имат възможност да се наслаждават на Apple TV +, Apple TV канали, нови и популярни филми, персонализирани и препоръчани предложения. Приложението Apple TV е достъпно в Европа от 14-ти октомври 2020 г., в серията телевизори XH90 на Sony чрез актуализация на софтуера, и скоро ще бъде разпространено в над 100 други страни и региони.

Apple TV приложението обединява на едно място всички начини за гледане на предавания и филми. То включва Apple TV +, новата услуга за видео абонамент на Apple, предлагаща оригинални сериали, филми и документални предавания, включително „The Morning Show", „See", „Defending Jacob", „Ted Lasso", „Greyhound", „The Banker", „Boys State" и „Beastie Boys Story." Освен това клиентите могат да се абонират за Apple TV канали и да се наслаждават на съдържание при поискване (on-demand) и без реклами, директно в приложението Apple TV. Чрез семейния абонамент (Family Sharing) до шест члена на семейството могат да споделят абонаменти за канали на Apple TV, като използват своите лични Apple ID и парола.

Смарт телевизорите на Sony предоставят на потребителите лесен достъп до съдържание и услуги. С най-добрия в класа си процесор X1 на Sony, TRILUMINOS TM дисплей, завладяващи звукови технологии, а сега и с приложението Apple TV, клиентите могат да се наслаждават пълноценно на филми и предавания, така както създателят им ги е замислил. Потребителите на тези Sony смарт телевизори могат да браузват приложението Apple TV, за да закупят или наемат над 100 000 филма и телевизионни предавания, включително заглавия, налични в 4K HDR и Dolby Atmos. Могат и да се насладят на персонализирани или препоръчани предложения, както и да получат достъп до библиотеката си с филми и телевизионни предавания, закупени от Apple. Някои телевизори на Sony поддържат AirPlay 2 и HomeKit. С AirPlay 2 клиентите имат възможност да гледат видео и друго съдържание от iPhone, iPad или Mac директно на своя смарт телевизор. HomeKit позволява на потребителите лесно и сигурно да контролират смарт телевизорите на Sony, като използват Home app или Siri на своите Apple устройства.

Клиентите могат да се абонират за Apple TV + в приложението Apple TV на своя смарт телевизор Sony, iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac и други платформи, включително на tv.apple.com, за € 4,99 / £ 4,99 на месец. За ограничен период от време клиентите, закупили нов iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch или Mac, могат да се насладят на една година Apple TV+ безплатно.

Apple TV приложението ще стартира до края на годината за повечето модели смарт телевизори на Sony от 2019 и 2020 година и избрани модели от 2018 година.

За да научите повече, моля посетете: https://www.sony.bg/electronics/televizori/xh90-series

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.