• 16 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8056
  •  GBP / BGN 2.2785
  •  CHF / BGN 1.9957
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

„Ние идваме“: Министър Габриел и кмета Терзиев обслужиха интересите на Путин

„Ние идваме“: Министър Габриел и кмета Терзиев обслужиха интересите на Путин

/КРОСС/ „Ние идваме" изразява дълбоко възмущение от разпореждането на министър Габриел към община София да осигури церемонията по поднасяне на цветя от представителя на Москва Елеонора Митрофанова на костницата в кв. Лозенец, във връзка с Деня на съветската армия.

Този акт дава основателни съмнения в логиката Министерството на външните работи да остане под контрола на ГЕРБ, при евентуална ротация.

Подобно разрешение е абсурдно към представител на режим, представляващ Русия, която, заедно с Украйна и други народи, представляваше Съветската армия. А днес именно Москва води агресивна и кървава война срещу народ, представлявал част от Съветската армия и използва аргументите на Хитлер, за да оправдае нахлуването в Полша в началото на Втората световна война.

Тъжният дипломатически нонсенс се допълва и от факта, че в Паметника-костница в кв. Лозенец не са положени ничии кости.

Абсурдното поведение на външния министър, който не намери време да привика г-жа Митрофанова във връзка със смъртта на Алексей Навални, се допълва и от неадекватното поведение на кмета Васил Терзиев. Изглежда той е пропуснал текстовете от закона, които в рамките на местното самоуправление му дават възможност да се отнесе към събитието, както към всеки национал-социалистически жест, напр. Луков марш.

Дипломатическият имунитет не е повод за измяна към демократичните ценности на страната ни и възможност за гавра както с паметта на загиналите тогава, така и с паметта на загиващите днес. Логичното решение е външно министерство да не легитимира посланик Митрофанова, а тя да бъде изгонена от страната ни, за да получи време в родината си да научи имената на всички народи, участвали в Съветската армия, които днес Москва атакува. А на нейно място да бъде изпратен човек, който не споделя национал-социалистически възгледи.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Проверих ви в Гугъл. Смаян съм. Идиоти, идиоти, идиоти, латентни педерасти, маразматици и незадоволени жени, за цвят. Вече наистина съм спокоен. Шансовете ви са никакви. Вие сте сбор от злобни човешки недоразумения.

22.02.2024 17:38:26

Анонимен

Като дойдете, ако дойдете, когато дойдете, да го духате. Идиоти. Укрите, ако не бяха вървяли по акъла на щатите щяха да са си добре. Лошото е че те, очевидно, свой акъл нямат. Те нямат, ама ние имаме и идиоти като вас никога няма да бъдат допуснати.

22.02.2024 17:28:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.