• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Министър Запрянов: Отношението към Българската армия се промени, вече не е подценявана

Министър Запрянов: Отношението към Българската армия се промени, вече не е подценявана

/КРОСС/ Българската армия се намира в развитие, тя е в стабилно състояние. Изпълнява конституционните си задължения. Провежда бойна подготовка, има принос в международните операции. Ако се наложи, оказва помощ на населението. Като елемент на държавността, армията е стабилна". Това коментира в ефира на „Здравей, България" министърът на отбраната Атанас Запрянов.

Според него отношението към военнослужещите ни се променя. „Армията беше дълго време подценена. Всички нации разбраха, че трябва да имат стабилни армии, ако искат да имат стабилна военна сигурност", каза Запрянов и посочи, че решението на правителството за увеличаване на заплатите показва положителната промяна в отношението към Българската армия.

„Военнослужещите от Българската армия първо мислят за държавата, но и отношението към тях също е важно. Затова се надявам, че ще имаме всенародна подкрепа, за да може военната професия да бъде авторитетна и повече хора да пожелаят да станат войници", допълни министърът на отбраната.

По негови думи военната професия дава стабилност и всеки, който стане военнослужещ, изпитва силен патриотизъм и любов към Отечеството.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

didier93

Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: didierdf93@gmail.com Имейл: didierdf93@gmail.com

07.05.2024 16:39:15

Анонимен

Идиот, дейба. Да оставим настрана, че всичко избъбрено от пенсията са глупости и лъжи, но смущава дори мисленето на стратега. Как е възможно едно нещо хем да е стабилно, хем да е в развитие?

06.05.2024 16:58:26

Анонимен

Кой,Кой има респект от бългаската армия М ?! Питам за един познат, ставате за смях !!!

06.05.2024 14:07:39

Анонимен

Всичко това благодарение чуждата агентура в българската политическа върхушка.

06.05.2024 14:03:33

Анонимен

Не само българската армия се подценяваше, но и разузнаването към нея, обявени като долни доносници и унижени, лустрирайки със закон.

06.05.2024 12:01:39

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.