• 17 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Контрол на достъп за асансьори

Контрол на достъп за асансьори

/КРОСС/ Може би ви се е случвало да се запитате защо хора, които не живеят или работят в дадена сграда, имат достъп до асансьора. Обществена тайна е, че за използване на съоръжението са заплаща такса, а има посетители, които злоупотребяват и се возят непрестанно на него. В този ред на мисли, е препоръчително да разгледате предложенията ни за контрол на достъп за асансьори.

Как се осъществява контрол на достъпа за асансьор?

Най-доброто решение, е да се възползвате от устройствата с чип, с чиято помощ ще регламентирате кой може да се качва на асансьора в обекта. Практиката е, да се раздават чипове само на пребиваващите в сградата, които могат да решат, дали да вземат със себе си външен човек или да откажат достъпа му. Много жилищни и офис сгради вече избраха това решение.

Инвестицията в подобен тип система ще бъде възвърната с времето, защото ще започнете да плащате по-ниски сметки за асансьор и в същото време ще ограничите ползването му от непоканени посетители. Още по-хубавото е, че днешните технологии, каквито има на нашите страници, не могат да бъдат манипулирани с магнити или други подръчни средства.

Защо да изберете чип за асансьор от нас?

Ние предоставяме най-модерните устройства с чип за асансьор, сред които такива с I - бутон или криптирана централа. Самата система не позволява да бъде употребена, ако не притежавате оригиналния чип. Разбира се, всеки наш продукт идва до клиента със съответните инструкции за употреба. Нашите консултанти също са на разположение, за да отговорят на запитванията ви.

Прегледайте предложените системи за асансьори с чип и изберете най-добрата от тях. Ако се затруднявате с избора, не се колебайте да позвъните на телефона ни за връзка или да изпратите въпроса си на електронната ни поща. Ние ще ви върнем бърз отговор, за да ви информираме за всичко, което не е ясно за вас. Координатите ни за връзка вижте в нашата контактна форма.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.