• 18 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8385
  •  GBP / BGN 2.2902
  •  CHF / BGN 2.0178
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 6°C

Рамадан Аталай: Управляващите само си дърпат чергата

Рамадан Аталай: Управляващите само си дърпат чергата

/КРОСС/ Смятаме, че трябва да се мине през избори, защото това, което се случи през последните 6 месеца и преди това - участието на Петков, Василев и другите в управлението на държавата, показа, че те не са в състояние да я управляват. Това каза депутатът от ДПС Рамадан Аталай в студиото на „На фокус" по Нова телевизия.

Управлението няма цел, визия, ориентация и действа безпринципно, заяви той.

„Управляващите в последно време само си дърпат чергата. Дунчев обвинява една политическа формация, ИТН извадиха несъгласия с управляващите. Явно е, че управлението на държавата не е в онзи комфорт, който ни се представяше досега", каза още Аталай.

По думите му всеки път, когато дойде време за избори, обикновено на преден план се изкарва ДПС „като бостанско плашило". „ДПС през цялото време мисли и милее за държавата и във всички законопроекти това си личи. Но дойдат ли изборите кой е най-виновен - по всяка вероятност най-виновни са малцинствата за всички несгоди", коментира той.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Я разкрийте колко гласове за ДПС идват от България и колко от Турция. Дали някой мисли, че гласовете на гласоподавателите от Турция са в защита националните интереси на България и след като непрекъснато се натяква за т.н. „възродителен процес”, който е свързан с един друг режи и друга геополитическа обстановка, с което се поддържа етническо напрежение. Българите с мюсюлманско вероизповедание реално са един лоялен креативен елемент в българската икономика и селско стопанство и не съответстват на политиката на ДПС.

20.06.2022 23:24:15

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.