• 02 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8248
  •  GBP / BGN 2.2881
  •  CHF / BGN 1.9984
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Атанасов: Прибързаното предлагане на спорен състав на правителство създава риск

Атанасов: Прибързаното предлагане на спорен състав на правителство създава риск

/КРОСС/ Председателят на ДСБ Атанас Атанасов свиква заседание на националното ръководство на партията заедно с новоизбраните депутати, за да обсъдят политическата ситуация след вота.

"Резултатите показват ясно, че българските граждани искат промяна и все повече от тях разпознават „Демократична България" като единствената политическа сила, която може да поведе страната по правилния път", пише Атанасов в позицията си, публикувана на сайта на ДСБ.

На заседанието националното ръководство на партията ще излезе с позиция по въпроса за образуване на мнозинство в новия парламент, за съставянето на правителство и за внасянето на законопроекти за развитието на страната.

"Прибързаното предлагане на спорен състав на правителство създава риск за миниране на диалога между парламентарно представените политически сили за решаването на тази основна задача", пише Атанасов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Петър

ДБ останаха извън играта и са много недоволни сега ще мрънкат цял месец.

13.07.2021 19:58:23

Люк

Да бе, единствене сте и неповторими, че не ви знаем какви поразии нанесохте на страната.

13.07.2021 18:29:40

Анонимен

Въх, ти да видиш-Да поведели ТЕ страната по правилния път въх !!! Ние още помним по какъв път я водихте страната мдааа.Дека всичко пропищя по села и паланки и камък връз камък не остана след тричленките, дека по страната га че ли беше минало торнадо, а всички знаем какво остава след себе си то мдааа.А, и още нищо помним-Филчев га го гонеше тоя по коридора, а тоя силно бяга и Филчев заявява после-Я какъв малък човек, а как силно бяга...мдаааа :) !

13.07.2021 17:38:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.